Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šou verslo atstovų kova baigėsi D.Zvonkaus triumfu ir N.Pareigytės pavydu (nuotraukos)

Nauja televizijos laida „Šeimų dvikova-Akropolio turnyras“ privertė dvi garsias pramogų pasaulio atstovų komandas leistis į kovą ir pademonstruoti savo sumanumą ir greitą reakciją.
Laidos filmavimo akimirka
N.Zvonkė, D.Zvonkus ir G.Valaitytė (dešinėje) / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Nijolė Pareigytė
Ingrida Martinkėnaitė ir Nijolė Pareigytė

Į dvi komandas pasidaliję žvaigždūnai spėliojo, ką į vieną ar kitą klausimą atsakė šimtas gatvėje apklaustų žmonių. Iš pradžių į priekį išsiveržė Nijolės Pareigytės komanda, kurioje buvo ir grupės „69 danguje“ narės Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė bei grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas.

Antroje laidos dalyje į priekį išsiveržė Natalijos Zvonkės komanda, kurioje buvo ir Natalijos vyras Deivydas bei grupės „Yva“ narės Kristina Ivanova su Gintare Valaityte.

„Koks daiktas, rastas vyro kišenėje labiausiai šokiruotų moterį?“ – komandos kapitonės N.Pareigytės paklausė laidos vedėjas Vytenis Sinkevičius.

„Prezervatyvas!“ – nė minutės nesudvejojusi sušuko N.Pareigytė. Pasirodo, jog atlikėjos atsakymas šovė tiesiai į taikinį – apklausti žmonės minėjo būtent šį variantą.

„Nei poilsio, nei pinigų...“ – liūdnai atsiduso atlikėja, neslėpdama pavydo dėl apvalios pinigų sumos finale kovojusiems varžovams.

Daug juoko salėje kilo po klausimo, koks žmogus yra populiariausias Lietuvoje. E.Bžeskas nepasikuklino ir įvardijo save, tačiau didžiam prodiuserio apmaudui ir beribiam D.Zvonkaus džiaugsmu, priešingai nei N.Zvonkė Egmonto šiame sąraše nebuvo. Natalija puikavosi ketvirtoje populiariausiųjų sąraše, kiek žemiau atsidūrė ir N.Pareigytė, o neabejotinai tvirtai pirmojoje įsitvirtino prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Laidos metu dalyviai džiaugėsi ne tik savo sumanumu ir priešininkų pralaimėjimais, bet ir įvairiais prizais: N.Pareigytės komanda išlošė pakvietimų į kiną, stalo žaidimų, tačiau be galo nuliūdo sužinojusi, kad N.Zvonkės komanda galės savaitgalį nemokamai ilsėtis Druskininkuose.

„Keičiam į žaidimus!“ – priešininkų komandą bandė sugundyti N.Pareigytė. „Nei poilsio, nei pinigų...“ – liūdnai atsiduso atlikėja, neslėpdama pavydo dėl apvalios pinigų sumos finale kovojusiems varžovams. Po laidos Nijolė vis dar neprarado vilties, kad į Druskininkus pavyks nemokamai patekti ir jos komandai ir laidos kūrėjų prašė nemokamų kelialapių ar bent jau nuolaidų savaitgaliui.  

Kaip sekėsi kovoti N.Zvonkės ir N.Pareigytės „šeimoms“ bus galima pamatyti vasario 15 dieną per „Lietuvos Ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius