Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Sparnus iš Lietuvos keliantys R.Jonaitis ir J.Balčiūnaitė bičiuliams surengė išlydėtuvių fiestą

Jau po poros dienų laidų vedėjas Richardas Jonaitis su žmona, aktore Jovita Balčiūnaite pakels sparnus į kol kas didžiausią gyvenimo nuotykį – pora išvyksta į egzotiškąjį Okeanijos regioną. Per metus jiedu žada aplankyti Filipinus, Australiją, Naująją Zelandiją ir aplinkines salas.Tačiau kelionė nebūtų tokia smagi, jei geros kloties jiems nepalinkėtų bičiuliai, todėl Jovita ir Richardas trečiadienio vakarą Vilniuje surengė smagų išlydėtuvių vakarėlį.
Eimutis Kvosčiauskas, Richardas Jonaitis ir Jovita Balčiūnaitė, Mindaugas Valiukas ir Vaida Bičkutė, Jonas Gricius
Eimutis Kvosčiauskas, Richardas Jonaitis ir Jovita Balčiūnaitė, Mindaugas Valiukas ir Vaida Bičkutė, Jonas Gricius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Poros lagaminai jau beveik sukrauti, o skrydis į Filipinus nusimato penktadienį. Kada jie sugrįš į Lietuvą, šiandien, sako, ir patys kol kas nežinantys, todėl prieš pakeldami sparnus nusprendė kaip reikiant pašėlti.

Į Vilniaus klubą „Peronas“ Jovita ir Richardas pakvietė būrį draugų. Dalis jų – kolegos muzikantai, todėl vakarėlyje liūdna nebuvo, scenoje ne vienas surengė gyvo garso pasirodymą.

Čia buvo galima sutikti „Baltąjį Kirą“, grupę „Freaks On Floor“ ir daugelis kitų.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Išlydėtuvių vakarėlio akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Išlydėtuvių vakarėlio akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Eimutis Kvosčiauskas, Jovita Balčiūnaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Eimutis Kvosčiauskas, Jovita Balčiūnaitė

„Norisi dar kartą pabūti su visais draugais, išklausyti jų palinkėjimų, apkabinti, o išvykus neužmiršti dėl tokių šaunių žmonių sugrįžti“, – 15min dar anksčiau sakė Richardas.

Atsisveikinti su į nuotykiais neriančia pora draugai susirinko dar anksčiau ir Jovitą ir Richardą pasitiko atvykstančius. Išlydėti į gyvenimo kelionę atvyko gausus būrys aktorių: Eimutis Kvosčiauskas, Vaida Bičkutė su vyru Mindaugu Valiuku, Jonas Gricius. Atsisveikinti atvyko ir Larisa Kalpokaite su Jonu Braškiu.

„Kuriam laikui iškeliaujame, tiksliai ir patys nežinome. Galvojame, kad metams ir norėtume, kad pavyktų metus keliauti, bet realiai nežinome. Nuo kelių mėnesių iki pusantrų metų – toks abstraktus atsakymas būtų tikslesnis“, – planus atskleidė Richardas.

Išlydėtuvių akimirkos – galerijoje:

Svečiose šalyse jiedu su žmona ketina ne tik ilsėtis, bet ir padirbėti, galbūt – pasavanoriauti.

„Viešbučiuose negalėsime sau leisti gyventi, tad Filipinuose, kur viskas yra gerokai pigiau, įsigysime gerus miegmaišius ir palapinę, o po Australiją bei Naująją Zelandiją keliausime adaptuotu ir kelionėms pritaikytu automobiliu, kuriame ir miegosime, bei sustoję kempinguose gaminsimės valgį“, – sakė jis.

Jie jau išnuomojo savo butą, bando parduoti automobilį. Pasirūpino ir augintiniu – šunį laikinai prižiūrės bičiulių pora.

Richardas ir Jovita iš Lietuvos išvyksta spalio 19-ąją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Richardas Jonaitis su žmona metams išvyksta į Okeaniją: „Kol nėra vaikučių, reikia išnaudoti galimybę“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius