Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spektaklio premjeroje susitikusios garsenybės paatviravo, kokį teatrą mėgsta

Būrys žiūrovų susirinko į Vilniuje esantį „Domino“ teatrą, kur vyko Kosto Smorigino režisuoto spektaklio „Žaidimas nebaigtas“ premjera. Bendraudami su 15min vakaro svečiai paatviravo, kokį teatrą mėgsta.
Premjeros svečiai
Justina Stambrauskaitė ir Karolina Liukaitytė, Inga Stumbrienė ir Solveiga Mykolaitytė, Živilė Jonikaitė ir Gediminas Juodeika, Viktorija Siegel / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

10-ąjį jubiliejų mininčiame komedijos teatre spektaklio „Žaidimas nebaigtas“ premjera įvyko šeštadienio vakarą. Tarp pirmųjų, išvydusių istoriją apie meilę, draugystę, likimo išbandymus – būrys žinomų žmonių.

Tai Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys, Adolfas Večerskis su žmona Viola, Aurelija Tamulytė, Aušra Štukytė, Algirdas ir Remigijus Gataveckai, Vaida Genytė, Rasa Kaušiūtė, Saulius Ritter, Kristina Tarasevičiūtė ir Martynas Vaidotas, Inga Stumbrienė ir Solveiga Mykolaitytė, Živilė Jonikaitė ir Gediminas Juodeika, Naglis Šulija, Karolina Liukaitytė, Justina Stambrauskaitė, Viktorija Siegel ir kiti.

Prieš žengdami į teatro salę jie pozavo fotografams, o 15min skaitytojams paatviravo apie pomėgį teatrui.

Į premjerą su širdies drauge Živile Jonikaite atvykęs Gediminas Juodeika prisipažino: „Kai pakviečia, beveik visada ateinu. Pirmiausia, didžioji dauguma vaidinančių aktorių – mano draugai, kolegos, bendraminčiai. Antra, didžioji dalis jų – mano mokytojai. Teatras turi tam tikrą dvasią. Gal taip sakau, nes esu jautresnis, gal – nes jau vyresnis. Pagaliau pradėjau tą dvasią jausti. Pats scenoje gal ir nedrįsčiau vaidinti. Nors kai kurie ir nebūdami profesionalais išdrįsta. Džiaugiuosi tais, kurie tai sugeba daryti. O man vaidyba – paslaptis.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Gediminas Juodeika pristatė 14 metų jaunesnę mylimąją Živilę

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Premjeros svečiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ Živilė Jonikaitė ir Gediminas Juodeika

Verslininkė Liucina Rimgailė prisipažino, kad į teatrą norėtų nueiti dažniau.

„O nueinu tik kelis kartus per metus... Bet teatras man labai patinka, o labiausiai – Rusų dramos teatras. Jų režisieriai stato gilius, įdomius spektaklius. „Domino“ teatro spektakliai – lengvesni, labiau komercinio pobūdžio, komedijos žanro... Tai yra faina, kai nori savo laiką praleisti lengvai. Kiekvienai nuotaikai galima rasti, ką pritaikyti.“

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Premjeros svečiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Liucina ir Tadas Rimgailos

Į premjerą atskubėjusi Danieliaus Bunkaus sužadėtinė Viktorija Siegel šypsodamasi pasakojo, kad teatrą labai mėgsta.

„Į teatrą stengiuosi nueiti kartą per mėnesį. Man patinka komedijos, nors einu ne vien į linksmus spektaklius. Neįvardinčiau vieno įsimintiniausio. Kiekvienas spektaklis palieka kažkokį prisiminimą, jei profesionaliai pastatytas, yra įtraukiantis“, – 15min sakė V.Siegel.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Premjeros svečiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorija Siegel

Komediją „Diena be melo“ bei jos tęsinį „Žaidimas nebaigtas“ režisavęs Kostas Smoriginas įsitikinęs, kad naujausias spektaklis turėtų tapti artimas kiekvienam žmogui.

Spektaklyje vaidmenis kuria iš spektaklio „Diena be melo“ puikiai žiūrovams jau pažįstami aktoriai: Gabija Jaraminaitė, Evaldas Jaras, Edita Užaitė, Sakalas Uždavinys, Vaidotas Martinaitis, Nerijus Gadliauskas. Prie profesionalios kūrybinės komandos prisijungė dar du aktoriai – Julius Žalakevičius ir Aleksas Kazanavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius