-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sporto žinių vedėja Asta Žukaitė dalyvaus šokių ant ledo projekte

LNK šokių ant ledo šou dalyvaus ir naujoji sporto žinių vedėja Asta Žukaitė. „Šis projektas užvaldė visas mano mintis – aš įsimylėjau ledą, jaučiu net drugelius, skraidančius pilve. Labai geras jausmas būti šio šou dalimi“, – entuziazmu trykšta Asta.
Asta Žukaitė
Asta Žukaitė / LNK nuotr.

Pasak sporto žinių vedėjos, dailusis čiuožiamas – gražiausias sportas. „Yra manančių, kad dailusis čiuožimas labiau menas negu sportas. Bet kas daugiau susidūrė su šokiais ant ledo, žino, koks tai juodas darbas, reikalaujantis visiško atsidavimo“.

Ledo šou Asta treniruojasi kasdien po tris keturias valandas, jau nuo aštuonių ryto, kai mažiausiai čiuožiančiųjų. Jai teko čiuožti vaikystėje, lankyti dailiojo čiuožimo būrelį. „Bet tiek, kiek išmokau per dvi savaites, net negaliu lyginti su savo ankstesne patirtimi ant ežerų ir upių. Dabar, matyt, ir smegenys kitaip veikia“, – sako Asta.

Pasak LNK sporto žinių vedėjos, čiuožimas – idealiausias sportas jai. „Po penkiolikos minučių jau esu šlapia, man šis sportas labiausiai prie širdies – sušyli, bet ne per daug“.

Pamažu artėja ne tik ledo projektas, bet ir Europos dailiojo čiuožimo čempionatas, kuris vyks Budapešte. Astos svajonė – nuskristi į Vengriją pažiūrėti čempionato gyvai. „Labai norėčiau pažiūrėti, kaip čiuožia vyrai, tai patys techniškiausi pasirodymai. Gal visai normalu, kad man labiau patinka vyrai? – kvatojasi šią vasarą už sporto komentatoriaus Sauliaus Nalivaikos ištekėjusi Asta Žukaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius