Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano atostogų Drevernoje ramybę sudrumstė neblaivūs kaimynai: naktį žaidė krepšinį, svaidėsi keiksmais

Ramaus poilsio su vaikais Drevernoje besitikėjusiems Stanislavui Stavickiui-Stano su žmona likimas iškrėtė piktą pokštą – naktį iš sekmadienio į pirmadienį teko kentėti nuo neblaivių poilsiautojų nederamo elgesio. Galiausiai neapsikentęs atlikėjas ėmėsi veiksmų – įsisiautėjusiems vyrams iškvietė apsaugą.
Stanislavas Stavickis-Stano
Stanislavas Stavickis-Stano / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nemalonia atostogų istorija Stano pasidalijo feisbuke, savo įrašą pavadinęs „Krepšininkai“, mat gretimame namelyje savaitgalį apsistoję kaimynai beveik visą naktį žaidė krepšinį, o žaidimą praskaidrino alkoholiu.

„Turnyras jiems prasidėjo iš vakaro. „Apšilimas“ užsitęsė iki paryčių ir štai po 4 val. nakties trys drūti vyrukai išėjo į aikštelę! Rungtynės buvo aršios. Komanda įsiaudrinusi. Team bildingas suveikęs, tad svirduliuodami ir garsiai rusiškai keikdamiesi, vidutinio amžiaus vyrai puolė ir gynėsi, o minutės pertraukėlės metu atsigaivindavo aikštelėje laukiančiais gėrimais – viskiu su kola. Greit krepšinio aikštelės įranga neatlaikė – ant tinklo pakibęs vyras jį nutraukė ir labai nustebo, kad toks nekokybiškas“, – pasakojo Stano.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Stano knygos pristatymo akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Stano knygos pristatymo akimirka

Netrukus į lauką išėjo atlikėjo žmona, ji paprašė komandos netriukšmauti.

„Jos argumentai buvo stiprūs – kempingo taisyklės griežtai draudžia triukšmauti, naudotis sporto inventoriumi, leisti muziką, viešai vartoti alkoholį po 22 val. (nors, spėju, alkoholio viešai ir šiaip vartoti negalima)“, – rašė Stano.

Tačiau nors iš pradžių atrodė, kad žaidėjai apsiramins, situacija pasidarė dar labiau nevaldoma. „Viskas vyko kultūringai. Komanda pasakė „OK“, paėmė minutės pertraukėlę ir... Rungtynės vėl prasidėjo! Dar audringesnės!“

Tiesa, Stano iki tol dar miegojo, tačiau antroje kėlinio dalyje nubudo. Iš žmonos sužinojęs apie esamą situaciją ir norėdamas sudrausminti neblaivią kompaniją, ėmėsi atitinkamų priemonių – išlipęs iš lovos nuėjo kviesti apsaugos.Tuomet užpykę vyriškiai ant atlikėjo išliejo įtūžį – jam ir jo žmonai negailėjo užgaulių žodžių.

„Krepšininkai, pamatę mane ir supratę, kad rungtynės gali pasibaigti kiek nelauktai, nuliūdo. Paprašė, kad ateičiau: „Ateini čia! Galvoji, labai protingai darai?“ Aš atšoviau, kad galbūt jie neteisūs ir situacijai užsitęsus iškviesiu policiją. Tada jie man paaiškino, kas aš: „Gaidys tu!“ Ir nusvirduliavo link savo namelio: „Galit su savo st**va miegoti!“ –konfliktą prisiminė Stano.

Pasakoti nutikimą atlikėjas baigė moralu – kartais tampame tokie kaip tie „krepšininkai“. O tokių situacijų, anot jo, pasitaiko visur, kur žmonės poilsiauja.

„Dabar yra atostogų metas. Šią istoriją papasakojau, nes daugelis mūsų gyvenime yra sutikę tokius Igną, Joną ir dar kažką. O kai kurie mūsų prisigėrę netikėtai patys savyje atranda tuos Igną, Joną ir dar kažką.
Prisipažinsiu – aš ir pats esu savyje juos matęs“, – rašė S.Stavickis-Stano, paprašęs gerbti vieni kitų poilsį ir palinkėjęs geros likusios vasaros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius