Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano „Burbule“ labiausiai ilgėjosi vaiko

Dainininkas ir muzikos prodiuseris Stano savo 29-ąjį gimtadienį atšventė atskirtas nuo bet kokių informacijos priemonių „Burbule“. Atidėjęs dalyvavimą „Lietuvos dainoje“, palikęs telefoną žmonai, grupės „Delfinai“ įkūrėjas sako per tris poilsio dienas labiausiai pasiilgęs savo šeimos.
Stano gimtadienis
Stano gimtadienis / V.Ščiavinsko nuotr.

„Man geriausia gimtadienio dovana – šiandien iškritęs pirmas sniegas. Dovana dvigubai gražesnė, nes gyvenu apsuptas gamtos, šalia ežero“, – pasakoja Stano, kuris kartu su kitais dviem laidos dalyviais tris dienas ilsisi  „Kernavės bajorynėje“. Dainininkas pasakoja, kad laisvalaikio centro direktorė jo šventės proga surengė iškilmingus pietus, laidos organizatoriai atvežė tortą. Negana to, vakare visa trijulė po pirties sušoko į šaltą Pragarynės ežerą.

Stano iki savaitgalio turi sukurti naują dainą vienam televizijos projektui, tačiau dainininkas juokiasi, kad prisiruošti kūrybai labai sunku. Jis pasakoja, kad nuolat tik valgo, miega ir maitina gulbes. 

„Labai sveika atitrūkti nuo ryšių, nuo žinių, nuo visuomenės. Per tas tris dienas aš supratau, kad žmogų labiausiai pririša ne internetas ar mobilusis telefonas, o jo šeima. Poilsis tiesiog tobulas, tačiau yra viena blogybė, kad šalia nėra artimųjų“, – dalijasi išgyvenimas Stano. Nuolat šou versle zujantis prodiuseris prisipažino, kad po sūnaus gimimo jis dar nė karto nebuvo taip ilgai palikęs šeimos (sūnui Ričardui gruodį sueis metukai).  „Kernavės bajorynėje“ jis pradėjo skaityti knygą apie vaiko  emocinio intelekto ugdymą. Teigia, kad grįžęs į namus, būtinai pritaikys naujas žinias.
 
Stano kartu su dviem dalyviais savo sėkmę „Burbulo“ žaidime išmėgins jau rytoj vakare. „Man labai patinka, kad tokį projektą daro tokia televizija, kuri turi bene daugiausiai informacinių laidų ir yra tampriai susijusi su spauda. Labai smalsu, kokias užduotis mums pateiks Livija Gradauskienė.  Įdomiausia, kas naujo per tas tris dienas įvyko pas mano draugus, pažįstamus  atlikėjus, gal Irma grįžo į šokių projektą ir panašiai“, – sako dainininkas. Laidos dalyvis neslepia, kad laisvalaikio centre buvo netiesioginių galimybių sužinoti, kas vyksta pasaulyje ir Lietuvoje, tačiau  jis specialiai nesidomėjo, nes nenori sugadinti intrigos.

Kaip Stano seksis įveikti „Burbulo“ užduotis, ar pavyks jam laimėti skrydžio bilietus, „Burbulo“ žiūrovai pamatys rytoj (penktadienį), 18 val. 20 min., per „Lietuvos ryto“ televiziją.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius