Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano skyrybos: žlugo dainininko Stanislavo Stavickio santuoka

Teismas gavo Stanislavo Stavickio, geriau žinomo pravarde Stano, ir jo sutuoktinės Indrės Stavickienės prašymą dėl ištuokos.
Stano
Dainininkas Stano / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Superslaptomis vestuvėmis prieš trejus metus Lietuvą nustebinęs ir netgi po santuokos bei vaiko gimimo žmoną nuo visuomenės slėpęs 29 metų dainininkas Stano vėl sulauks žiniasklaidos dėmesio dėl asmeninių reikalų.

Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas yra gavęs Stanislavo Stavickio ir jo žmonos Indrės Stavickienės prašymą juos ištuokti.

Teismui nurodyta, kad pora skiriasi gražiuoju, abipusiu sutarimu.

Šią civilinę bylą antradienį planuojanti nagrinėti teisėja Audronė Bugelevičienė dirbs rašytinio proceso būdu. Tai reiškia, kad posėdis Stavickų skyrybų byloje nerengiamas, iširusios poros nariai į teismą atvykti nekviečiami.

Teismų praktika paprasta: kai žmonės skiriasi be pykčių, santuokos nutraukimas virsta tik paprasta formalia procedūra.

15min.lt primena, jog ženklų apie yrančią slaptąją Stano santuoką galima buvo pastebėti jau liepos 19-ąją vienoje viloje netoli Vilniaus, Dvarčionyse, kur pusiau slaptai 28-ąjį gimtadienį šventė dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia. Nedideliame jos draugų būryje pastebėtas ir S.Stavickis. Maža to, paparacas užfiksavo Stano pikantiškomis aplinkybėmis: jis stovėjo priešais savo vadovaujamame Sidabriniame chore dainuojančią Urtę Šilagalytę, o rankas buvo sukišęs į šios merginos džinsinių šortų užpakalines kišenes. Žiniasklaidai S.Stavickis, tą pačią vasarą pasireklamavęs ir dėl įstojimo į Konservatorių partiją, apie savo paklydimus nieko nekomentavo.

Stano nuo pat slaptųjų vedybų laikėsi tokios politikos – nieko nepasakoti apie savo žmoną. Kai S.Stavickis vedė 6 metais jaunesnę Indrę Barkutę, ji buvo pristatyta tik kaip studentė.

Beje, prieš keletą metų klubas.lt uždavė Stano tokį klausimą: „Google“ paieška suranda tik vieną tavo žmonos nuotrauką, joje ji vilki pikantiškais drabužėliais. Kaip ta nuotrauka atsidūrė internete?

15min.lt archyvo nuotr./Pikantiakoji Indrės Barkutės nuotrauka ia interneto
Pikantiškoji Indrės Barkutės nuotrauka iš interneto

Anot interviu autoriaus, Stano tąsyk kikendamas atsakė taip: „Jokio kriminalo čia nėra. Labai seniai ji dirbo manekene ir demonstravo apatinio trikotažo kolekciją. Dabar iš tos nuotraukos smagiai pasijuokiam – o ko čia parintis?“

Žurnalas „Žmonės“ po vestuvių Stano teiravosi, kas būtų pasikeitę, jei jiedu su žmona į vestuves būtų įsileidę žurnalistus ar bent akimirką jiems papozavę?

„Būtų esminis skirtumas: Po penkiasdešimties metų mano vestuvinė nuotrauka būtų ne tik ant mano stalo, ją turėtų dar velniai žino kiek žmonių. O dabar viskas gerai: netrukus visi vestuves pamirš, galbūt kai kas jau ir dabar jas užmiršę. Juo labiau kad tą pačią dieną atsirado dar viena puiki apkalbų tema.

Šeima, namai, žmona, vaikai – visa tai amžina ar bent turėtų taip būti, o Stano, žiniasklaida ir kiti šou elementai – laikini dalykai. Štai kad ir mano vestuvių atveju: iš pradžių visi intensyviai apie jas kalbėjo, o jau po aštuonių valandų kur kas svarbiau buvo aptarti Mios ir Natalijos Zvonkės konfliktą. Kada nors ir Stano su „Delfinais" tebus gražus prisiminimas. Nenoriu to, kas laikina, painioti su tuo, kas amžina", – kalbėjo pramogų pasaulio atstovas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Mios gimtadienio aventės akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Mios gimtadienio šventės akimirka: Stano rankos svetimų šortų kišenėse (pora kairėje) – skyrybų priežastis?

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius