Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Startuoja TV6 ūsų akcija prieš prostatos vėžį

Tarptautiniam MTG tinklui priklausantis TV6 kanalas, siekdamas atkreipti dėmesį į problematiką, kurią iki šiol aktyviau nagrinėjo tik medikai ir atitinkamos institucijos, inicijuoja aktualios sveikatinimo temos viešinimą visuomenėje.
Naujasis logo
Naujasis logo / TV3 nuotr.

Trečiadienį prasidedanti pirmoji televizijos kanalo inicijuota prostatos vėžio prevencijos skatinimo akcija tęsis visą mėnesį ir skatins visuomenę atkreipti dėmesį į ligos problematiką, pasekmes ir kvies brandaus amžiaus vyrus aktyviau dalyvauti sveikatos tikrinimo programose.

„Šios akcijos tikslas – visuomenės švietimas apie prostatos vėžį, visuomenėje įsišaknijusio mito, kad ši liga gėdinga, griovimas. Be to, skatinisime vyrus profilaktiškai tikrintis bei išreikšti solidarumą su sergančiaisiais šia liga“, – apie akciją prieš prostatos vėžį pasakoja TV6 rinkodaros koordinatorė Kristina Valaitytė.

Vyriškai ligai pasirinktas ir išskirtinis vyriškas akcijos ženklas ūsai, praneša TV3.

„Akcijos viešinimui TV6 nusprendė naudoti ūsus – vieną iš ryškiausių vyriškumo atributų. Kadangi prostata yra išskirtinai vyrų liga, tikime, kad šis simbolis leis aiškiai ir įtaigiai perteikti akcijos tikslus, patrauks visuomenės ir ypač vyriškos lyties dėmesį“, – sako K. Valaitytė.

TV6 ūsų akcijos tikslams prieš prostatos vėžį pritaria ir idėją palaiko Lietuvos sergančiųjų prostatos vėžiu draugija, Lietuvos urologų draugija ir medicininių tyrimų centrai. Jie visą mėnesį darys nemokamą arba su nuolaida prostatos specifinio antigeno (PSA) tyrimą.

Ūsais išreiškime solidarumą su TV6 inicijuojama akcija prieš prostatos vėžį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius