Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebėtinas panašumas: aktoriai Dominykas Vaitiekūnas ir Jamesas Deanas – kaip du vandens lašai?

Aktorius Dominykas Vaitiekūnas nustebino draugus ir gerbėjus: pasidalino nuotrauka, atskleidžiančia neįtikėtiną jo ir amerikiečių aktoriaus Jameso Deano panašumą.
Jeanas Deanas ir Dominykas Vaitiekūnas
Jamesas Deanas ir Dominykas Vaitiekūnas / Žmonės.lt montažas

„Čia toks amerikiečių aktorius James Deanas (1933-1955). Jums šitas veidas niekieno kito snukelio neprimena?“ – rodydamas nuotrauką klausė Dominykas Vaitiekūnas. 

Bičiuliai netruko pripažinti, kad jo ir J.Deano panašumas – neįtikėtinas: ne vienas klausė Dominyko, ar tik jis ir J.Deanas nėra giminės ir ragino suskubti tai išsiaiškinti, kiti aktorius vadino klonais, o treti net neiškart suprato, kad nuotraukoje – ne Dominykas. 

Aktorių J.Deaną Jungtinėse Amerikos Valstijose labiausiai išgarsino jo vaidmuo filme „Rebel Without a Cause“ (liet. „Maištas be priežasties“) – čia jis suvaidino problematišką paauglį Jimą Starką. Aktorius taip pat vaidino dar dviejuose garsiuose filmuose – „Giant“ (liet. „Milžinas“) ir „East of Eden“ (liet. „Į Rytus nuo Edeno“). 

Būdamas 22-ejų J.Deanas žuvo automobilio avarijoje. Aktorius buvo pirmasis, nominuotas Oskarui po mirties – jis pretendavo tapti geriausiu aktoriumi. 1999-aisiais Amerikos filmų institutas įtraukė J.Deano pavardę į sąrašą „100 metų... 100 žvaigždžių“ – geriausių aktorių sąraše jam skyrė 18-ąją vietą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius