Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebuklingos Kalėdos: Urtė Šilagalytė žiemos švenčių neįsivaizduoja be artimųjų draugijos ir imbierinių sausainių

Kalėdos turbūt daugumai yra pati laukiamiausia metų šventė, tačiau labiausiai jos laukia mažieji. Prisiminus vaikystės dovanas, vaikų darželio žiburėlius, Kalėdų Senelio laukimą dažną užklumpa šventinė nostalgija. Tą patvirtina ir dainininkė Urtė Šilagalytė, kuri su Žmonės.lt skaitytojais dalinasi savo vaikystės šventine nuotrauka.
Urtė Šilagalytė – vaikystėje ir dabar
Urtė Šilagalytė – vaikystėje ir dabar / Asmeninio archyvo ir Žmonės.lt nuotr.

„Darželyje ir pradinėje mokykloje  per šventes dažniausiai vaidindavau lapę, nes visuomet labai norėdavau iš močiutės spintos pasiskolinti ir užsidėti jos kailinį bolero. Tuomet jausdavausi tikra damute“, – šypsojosi prisiminimais besidalinanti U.Šilagalytė.

Mergina tvirtino, kad Kalėdos jai pati nuostabiausia metų šventė, kurią šiemet pasitiks tradiciškai – su šeima ir artimaisiais. „Nieko nėra nuostabiau nei šventinė vakarienė su be galo mylimais žmonėmis. Nuo mažens tikiu, kad per Kalėdas išsipildo slapčiausi mūsų troškimai.  Tad visada stengiuosi prigalvoti daug norų ir jais labai labai tikėti“, – pasakojo Urtė.

Dainininkė atviravo, jog iki šiol tiki stebuklais ir Kalėdų Seneliu. „Manau, kad nereikia nustoti tikėti ir Kalėdų Seneliu. Vis dėlto, kiekvieno mūsų širdyje tas Kalėdų Senis šventiniu laikotarpiu tikrai gyvena, ypač tada, kai parduotuvėse lakstome ieškodami kažko ypatingo savo brangiems žmonėms arba namuose kepame imbierinius sausainėlius, be kurių savo Kalėdų neįsivaizduoju“, – Žmonės.lt savo tradicijomis dalijosi Urtė Šilagalytė.

Ligitos Vaitkutės nuotr./Urtė `ilagalytė
Ligitos Vaitkutės nuotr./Urtė Šilagalytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius