Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingi vilniečiai rinkosi pasigrožėti vyriškomis madomis

Trečiadienio vakarą madai neabejingi vilniečiai rinkosi į sostinės kultūros barą „Kablys“, kuriame vyko jau trečią kartą rengiamos Vyrų mados savaitės madų šou.
Mantas Petruškevičius, Laura Vagonė, Marija Palaikytė, Austėja Jablonskytė
Mantas Petruškevičius, Laura Vagonė, Marija Palaikytė, Austėja Jablonskytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Netradicinėje erdvėje vyriškos mados drabužių kolekcijas pristatė būrys dizainerių iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos ir net Italijos. Pasigrožėti buvo galima Julia Janus, „Harmann“, „The Dark“, „One Wolf“, „Status by Shtamguts“, „Trad Studio“, Alessandro Trincone, Federico Cina, Dante Leo Capasso kolekcijomis.

Pasigrožėti buvo galima ne tik išskirtinėmis kolekcijomis, bet ir svečiais – stilingų, elegantiškų ar originaliais įvaizdžiais stebinusių vyriškių Vyrų mados savaitės renginyje netrūko. Tiesa, vyrų mada susidomėjo ir dailiosios lyties atstovės. Tarp susirinkusiųjų galima išvysti ir žinomų žmonių, tarp kurių – Mantas Petruškevičius ir Laura Vagonė, Austėja Jablonskytė, Kristina Kaikarienė, Aistis Mickevičius, Seržas Gandžumianas, Diana Vapsvienė, Laimutė Užkuraitienė, Jolanta Talaikytė, Simona Burbaitė, Žilvinas Grigaitis ir kiti.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vyrų madų savaitės šou svečiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vyrų madų savaitės šou svečiai

Nedalyvavę renginyje, nenusiminkite – gegužės 3-4 dienomis kolekcijos ir kitos stiliaus detalės persikelia į prekybos ir pramogų centre „Ozas“ įsikūrusią laikiną „Vyrų mados savaitės 3“ pop-up'ą.

Žiūrėkite svečių galeriją:

Vyrų mados savaitė – tai mados šventė visiems, tačiau išskirtinis dėmesys skiriamas Lietuvoje dar nepakankamai įvertintam vyriškam stiliui bei vyriškai estetikai.

„Šios madų savaitės tikslas yra edukuoti ir į vyrišką aprangą įvesti kuo daugiau laisvės, savitumo, drąsos. Tenka pripažinti, kad Lietuvoje vis dar gaji kritikos kultūra: vieni labai kritikuoja, kiti kritikos bijo. Tad šioje savaitėje norime paskatinti nebijoti būti drąsiems ir tapti tuo pirmuoju geru pavyzdžiu. Gi šiuolaikinis vyras yra žavus ne tik savo pasiekimais ar vidine charizma – jis turi būti drąsus ir formuodamas išvaizdą“, – apie renginio idėją 15min kalbėjo M.Palaikytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Į Vilniaus rotušę rinkosi žavūs ir drąsūs: iškilmingai atidaryta Vyrų mados savaitė

Žiūrėkite Vyrų mados savaitės atidarymo galeriją:

Gegužės 3 d. 16 val. prekybos centre „Ozas“, „Multikino“ salėje, vyks nemokamų konferencijų diena, kur paskaitas skaitys mados ekspertų duetas – Ieva Zubavičiūtė ir Arnoldas Remeika, lietuvių mėgstamas dizaineris Robertas Kalinkinas, o paskaitų ciklo kulminacija taps antrą kartą Lietuvoje viešėsiančio vienos įtakingiausių pasaulyje mados mokyklų „Polimoda“ atstovo Niccolo Sbaraglia paskaita.

Gegužės 4 d. 18 val. kultūros bare „Kablys“ vyks „Vyrų mados savaitės“ uždarymas, kurio metu svečius stebins modernaus šokio pasirodymas, provokuojantis madų šou bei bus išrinktas stilingiausias šių metų vyras. Šių metų stilingiausius tradiciškai renka naujienų portalo 15min.lt skaitytojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius