-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingoji Akvilina Ubartaitė seriale „Bruto ir Neto“ virto nepataisoma romantike

TV3 rudens sezono premjeros – serialo „Bruto ir Neto“ aktorė Akvilina Ubartaitė itin mėgiama fotografų: jai nesvetimas modelio darbas, pozavimas, o jos rūbų deriniai visada priverčia atkreipti dėmesį.
Akvilina Ubartaitė seriale „Bruto ir Neto“
Akvilina Ubartaitė seriale „Bruto ir Neto“ / TV3 nuotr.

Moterys, vartydamos žurnalus ir nagrinėdamos fotografijas iš stilingosios Akvilinos visada gali pasisemti stiliaus idėjų. Aktorė, modelis ir vis dažniau už didžėjės pulto stojanti mergina, sako niekada fanatiškai nesekusi mados naujienų: „Kaip apsirengti man geriausiai pasako mano intuicija“.

Pasak Akvilinos, jos intuicija veikia taip stipriai, kad kartais padeda nuspėti ateities mados tendencijas. „Pamenu, vienu metu man beprotiškai patiko kaubojiškos detalės, – sako aktorė, – gal po pusės metų visuose mados žurnaluose pasirodė kaubojiško stiliaus rūbai!“

TV3 nuotr./Akvilina Ubartaitė
TV3 nuotr./Akvilina Ubartaitė

Akvilina jau daug metų sėkmingai dirba modeliu ir neslepia, kad besisukant mados pasaulyje sunku nesidomėti naujovėmis. „Daug idėjų savo aprangai randu aplinkoje, pamatau ką nors įdomaus ant kitų manekenių. Tačiau laikausi nuomonės, kad svarbiausia vilkėti yra tai, kas tau tinka ir patinka. Auksinė taisyklė – stilingu būti yra daug svarbiau negu madingu“, – sako visuomet puikiai atrodanti A. Urbataitė.

Jos grožio paslaptis taip pat labai paprasta – atsikėlusi ji visuomet stengiasi išgerti stiklinę šilto vandens ir veidą prausti ledo gabaliukais. Tai, pasak jos, labai gerina kraujotaką ir padeda veidui atsigauti bei priverčia spindėti.

TV3 nuotr./Akvilina Ubartaitė ir Mindaugas Papinigis seriale „Bruto ir Neto“
TV3 nuotr./Akvilina Ubartaitė ir Mindaugas Papinigis seriale „Bruto ir Neto“

Nuo rugpjūčio 31 dienos televizijoje pasirodys naujas serialas – kriminalinė komedija „Bruto ir Neto“. Čia Akvilina atliks herojės Rugilės vaidmenį.

Nors serialo stilistės Akviliną aprengta visai kitaip, nei šiai įprasta gyvenime, aktorė nenuvertina spalvingo, romantiško savo personažo stiliaus ir sako, kad pati taip apsirengusi galėtų išeiti į gatvę.

„Rugilės stilius išraiškingas, spalvingas, šiek tiek vintažinis. Ji labai mėgsta įvairias gėlytes! Nematau priežasties, kodėl aš pati negalėčiau taip rengtis. Juk tavo apranga, rūbų spalva priklauso nuo nuotaikos. Apskritai, aš neturiu stiliaus rėmų“, – juokiasi naujo serialo aktorė.

TV3 nuotr./Akvilina Ubartaitė seriale „Bruto ir Neto“
TV3 nuotr./Akvilina Ubartaitė seriale „Bruto ir Neto“

Ji sako, kad su savo atliekamu personažu puikiai sutartų ir gyvenime. „Rugilė yra sąžininga, nuoširdi mergina, kuri stengiasi iš bėdos ištraukti sau artimus žmones. Aš visuomet elgiuosi taip pat. Nors ir per pykčius, bet dažniausiai man pavyksta“, – šypsosi A. Ubartaitė.

Komiškas kriminalas  „Bruto ir Neto“ – nuo rugpjūčio 31 d. pirmadieniais-ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius