Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilistė Austėja Jablonskytė „Naujoms pupytėms“ kuria netikėtą įvaizdį

Grupės „Naujos pupytės“ narės Oksana Pikul-Jasaitienė, Neringa Šiaudikytė, Vita Jakutienė ir Skaistė Steikūnaitė ruošiasi nustebinti gerbėjus: netrukus merginos pristatys naują, pačioms nebūdingą ir itin ryškų savo įvaizdį.
Stilistė Austėja Jablonskytė „Naujoms pupytėms“ kuria ryškų ir netikėtą įvaizdį
Stilistė Austėja Jablonskytė „Naujoms pupytėms“ kuria ryškų ir netikėtą įvaizdį / Oksanos Pikul-Jasaitienės nuotr.

Trečiadienį O.Pikul-Jasaitienė davė užuominą savo gerbėjams: savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo naujų grupės sceninių kostiumų eskizu. Žmonės.lt ji atskleidė, kad naująjį įvaizdį merginoms kuria stilistė Austėja Jablonskytė, šiuo metu dirbanti kartu su komanda - Vilniaus dailės akademijos studentais Virginija Valeišaite ir Luku Juodžiu. Gerbėjai jį išvysti turėtų įpusėjus rudeniui. 

Naują įvaizdį „Naujoms pupytėms“ padiktavo nauji užmojai: merginos ruošiasi gerbėjams pristatyti iš naujo prikeltą, bet jau pažįstamą dainą bei jos vizualizaciją. 

„Kadangi mūsų tema – labai specifinė, pačios nesiryžome rinktis, spręsti, kurti drabužius. Specifinė tema reikalavo profesionalo, kuris iš anksto padarytų namų darbus ir kuriuo galėtume pasitikėti“, – apie tai, kodėl nutarė pasikliauti A.Jablonskyte, sakė O.Pikul-Jasaitienė. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Austėja Jablonskytė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Austėja Jablonskytė

Iš jos nufotografuoto eskizo matyti, koks gi bus naujųjų kostiumų dizainas: pagal pirminę idėją numatyta, kad V.Jakutienė scenoje vilkės plačius šortus ir švarkelį, Oksana – aptemptą suknelę, Skaistė prie bodžio derins balerinos tipo sijonėlį, o Neringa prie aptemptos suknelės priderins švarkelį. Tiesa, anot Oksanos, šis variantas dar gali keistis. „Kiekviena iš mūsų žino, ką nori parodyti ir ką paslėpti“, – sakė O.Pikul-Jasaitienė. 

Greta eskizo matyti ir ryškių spalvingų medžiagų lopinėliai – supratote teisingai, šįkart „pupytės“ bus margos ir ryškios. „Kadangi dabar ruduo, tai parduotuvėse vyrauja niūrios spalvos. Man pačiai įdomu, kad tokiam niūriam sezonui pasirinkome tokias ryškias, akį traukiančias spalvas. Tai atitiko mūsų idėją. Paprastai retai kada pasirodome spalvotos, o šįkart mums labai patiko“, – sakė Oksana. 

Foto Alibi nuotr./„Naujos pupytės“
Foto Alibi nuotr./„Naujos pupytės“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius