Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilistė Genutė Žalienė parodė savo mylimąjį

Sekmadienį stilistė ir dizainerė Genutė Žalienė su savo mylimuoju romantiškai leido laiką pramogų ir laisvalaikio centre „Belmontas“. Iki šiol nuo žiniasklaidos savo mylimąjį kruopščiai saugojusi moteris, išvydusi į ją ir jos draugą nukreiptą fotoaparatą nusprendė nesislapstyti.
Genutė Žalienė su draugu Tomu
Genutė Žalienė su draugu Tomu / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pora pramogų centre stebėjo tądien vykusį, Vilniaus „Rotaract“ klubo organizuojamą labdaros renginį „Ančiukų lenktynės 2011“. Mylimieji neslėpė vienas kitam šiltų jausmų, nevengė apsikabinimų. Po renginio pastebėję esantys fotografuojami, Genutė ir jos draugas Tomas atrodė šiek tiek sutrikę, tačiau nesislapstė ir per daug neskubėdami susėdo į pilkos spalvos „Jaguar“ automobilį ir išvyko.

Su dabartiniu gyvenimo draugu Tomu Genutė susipažino daugiau nei prieš pusmetį. Praėjusių metų rugsėjį G.Žalienė dalyvavo Jogailos Morkūno namuose organizuotame jo vedamos laidos naujojo sezono vakarėlyje, iš kurio pasiimti moters tuo pačiu automobiliu atvyko jos naujasis draugas. Tąkart moteris, nenorėdama pakliūti į fotoobjektyvą su naujuoju draugu, paprašė savo bičiulio pavežti ją toliau, kad vėliau ji galėtų persėsti į savo naujojo mylimojo automobilį.

Su savo buvusiu vyru, architektu Justinu Žaliu, moteris išsiskyrė bendru sutikimu praėjusių metų lapkritį. Kalbos apie tai, kad braška Genutės ir Justino santuoka, pasklido jau 2009 metų pabaigoje. Buvo teigiama, neva abu sutuoktiniai nevengdavo pavaikščioti į kairę. „Liberaliais“ savo ir buvusio vyro santykius pavadinusi G.Žalienė yra teigusi, kad jai ir sutuoktiniui gyvenime reikėjo skirtingų dalykų. Panašu, kad moteris nejaučia negatyvių jausmų buvusiam vyrui – savo redaguojamame tinklalapyje stilistė buvo įdėjusi skelbimą, kuriame ieškojo naujos, geresnės nei ji pati žmonos J.Žaliui.  

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Genutė Žalienė su draugu Tomu
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Genutė Žalienė su draugu Tomu


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius