Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Studija „Modus Dance“ nuskynė „Lithuanian Cup“ laurus: žiūrėkite nugalėtojų gatvės šokį

Choreografės Viktorijos Nenartovič studijos „Modus Dance“ šokių kolektyvai Klaipėdoje vykusiame konkurse „Lithuanian Cup 2017“ nušluostė nosis konkurentams. Visi šeši kolektyvai skynė prizines vietas, tad „Modus Dance“ studijoje nuo šiol apie pasiekimus primins įspūdinga „Grand Prix“ taurė. 
„Modus Dance“
„Modus Dance“

15min V.Nenartovič pasakojo, kad su jos studijos šokėjai kitais varžėsi gatvės šokių „Street dance show“ kategorijoje ir šiemet tapo geriausiais iš geriausiųjų.

„Dalyvavome tarptautiniame šokių čempionate, į kurį suvažiuoja šokių kolektyvai iš įvairių Europos šalių. Mano studijoje šoka apie 200 šokėjų, šiame konkurse dalyvavo net šešios mano grupės. Dalyvaujame konkurse kasmet, tačiau šiemet pasisekė ypatingai – iškovojome „Grand Prix“ taurę. Tai reiškia, kad visi mūsų kolektyvai iškovojo prizines vietas“, – džiaugėsi V.Nenartovič.

„Modus Dance“
„Modus Dance“

Pergalės skonio neapkartino ir kėblumai, su kuriais šįsyk teko ne kartą susidurti.

„Staiga sužinojome, kad mus perkėlė į kitą kategoriją, prašė visų pasų duomenų, nes nepatikėjo šokėjų amžiumi. Per nervus ir ašaras įrodėme, kas esame ir laimėjome. Iki konkurso irgi buvo nesklandumų – sugedo automobilis, todėl ne visi šokėjai galėjo laiku atvažiuoti... Gerai, kad viskas gerai baigėsi“, – pasakojo V.Nenartovič.

Paklausta, koks yra jos šokių studijos kolektyvų sėkmės receptas, V.Nenartovič pasakojo, kad norėdami pasiekti kuo geresnių rezultatų, labai daug dirba. O jeigu atrodo, kad jau pasiruošei, vadinasi, reikia repetuoti dar daugiau.

„Modus Dance“
„Modus Dance“

„Šokiai, kuriuos demonstravome, buvo sukurti tik rugsėjo mėnesį. Daugiau nei du mėnesius labai daug dirbome, per šį laiką neturėjau nei vieno laisvo savaitgalio“, – sakė Viktorija.

Viktorija džiaugėsi, kad jos šokėjai, kuriais gali didžiuotis, yra be galo užsispyrusios ir kūrybiškos asmenybės. Štai, pavyzdžiui, prieš trejus metus „Modus Dance“ studijoje susibūrė tėvų kolektyvas, kurie sekė savo vaikų pavyzdžiu ir pradėjo šokti.

„Jie niekada neužsiėmė šokiais, turi po kelis vaikus, dirba sunkius darbus, tačiau spėja ateiti į repeticijas. Labai džiaugiuosi, kad yra tokių žmonių, kurie ne tik namuose sėdi. Ir visai nesvarbu, kad jiems virš 30 ar 40 metų“, – sakė Viktorija ir pridūrė, kad ir tėvų kolektyvas „Modus Dance Banda“ šiame konkurse pelnė prizinę vietą.

V.Nenartovič pasakojo, kad žiūrovai stebėjosi ne tik šokiais, bet ir jų sceniniais kostiumais.

„Modus Dance“
„Modus Dance“

„Daug kas svarstė, kad gal pas Statkevičių siuvomės, nes šokio metu barokinės suknelės transformavosi į seksualias minisukneles. Bet šią mano fantaziją įgyvendino mūsų studijos vienos iš šokėjų mama, kuri pastoviai mums siūna kostiumus, nors tai yra tik jos hobis“, – šypsojosi V.Nenartovič.

Viktorija įsitikinusi, kad jos šokių kolektyvai gali drąsiai varžytis ir pasauliniame lygmenyje, tad ateityje žada gerbėjus nustebinti dar ne vienu apdovanojimu.

„Kokie ateities planai? Į pasaulinį čempionatą. Problema ta, kad reikia vykti už savo lėšas, o bilietai į, pavyzdžiui, Ameriką yra labai brangūs. Bet galbūt kada nors pavyks“, – 15min pasakojo V.Nenartovič.

VIDEO: Modus Dance Banda LT CUP 2017 - "Rock me Amadeus"

TAIP PAT SKAITYKITE: „Modus Dance“ vadovės Viktorijos Nenartovič vestuvės: hiphopas Katedros aikštėje ir išpuošti bišonai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius