Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su aukštakulniais šokantis Raidas Petrauskas: „Mano darbai kalba patys už save“

Šį sekmadienį žiūrovai kviečiami stebėti jau antrąjį „Lietuvos talentų“ pusfinalį. Projekte pasirodys dar 10 dėl žiūrovų balsų kovojančių dalyvių, tačiau tik du iš jų pateks į superfinalą... Kas iškovos galimybę dar kartą pasirodyti populiariausio projekto Lietuvoje scenoje ir kovoti dėl nugalėtojo titulo?
Raidas Petrauskas
Raidas Petrauskas / V.Černiausko nuotr.

Atrankų metu „vogue“ šokio kultūros pradininkas Raidas Petrauskas scenoje šoko su aukštakulniais. Visgi profesionalus šokėjas ir choreografas pasakoja, kad pasirodžius TV ekrane sulaukė ir teigiamo, ir neigiamo dėmesio. Tačiau Raidas neima kritikos į širdį – tikina, kad iš tokių komentarų tiesiog smagiai pasijuokia, rašoma TV3 televizijos pranešime spaudai.

„Mano darbai kalba patys už save. Turiu daug mokinių, organizuoju renginius. Žinau, kiek daug esu nuveikęs ir ką veiksiu toliau. Pasižiūriu, kas man pasako kritiką, ar tas žmogus yra kompetentingas, o tada pagalvoju – ar priimti tai, ar laikytis savo nuomonės“, – sako Raidas, kuris teisėjus sužavėjo savo artistiškumu, profesionalumu ir puikia choreografija.

„Labai smagu, kad teisėjai mane priėmė taip pozityviai. Pradžiugino jų šypsenos, komentarai. Norėjau sužavėti energija ir užtikrintumu. „Vogue“ yra labai platus šokio stilius, todėl pasirodymas pusfinalyje tikrai nebus toks pats“, – intriguoja Raidas.

„Lietuvos talentų“ dalyvis kartu su bendraminčiais turi šokių studija, kur moko „vogue“ šokio paslapčių. Treniruočių salėje jis praleidžia daugiausiai laiko, taip pat nemažai laiko užima ir administraciniai dalykai. Didžiausias Raido noras yra padėti jauniems žmonėms padėti save atrasti ir pamilti save tokius, kokie jie yra. Raidas ne tik daug reikalauja iš savo mokinių, bet ir sugeba kiekvieną susitikimą paversti maža švente.

„Linkiu sau nepasiduoti ir nepamesti ugnies, kurią turiu. Daug darbų, projektų, o ir komentarų pasitaiko visokių. Turi apsišarvuoti užsispyrimu, energija ir tikėti savimi. Svarbiausia yra nepamesti tikėjimo ir žengti į priekį. Jei turi vizija ir žinai, koks tavo pagrindinis tikslas, pasiekti visko būna daug lengviau“, – sako Raidas.

Scenoje taip pat pasirodys jaunasis gitaristas Rokas Mizeikis, mokslo populiarintojai N2, atlikėja Ieva Mikštaitė, šokėja ant stulpo Valerija Gneuševa, cirko artistė Marija Zobovaitė, magas Justinas Malinauskas, „Ugnies teatras“, šokių kolektyvai „Modus Dance“ ir „Aušrinė“.

Daugiausiai žiūrovų balsų surinkęs dalyvis pateks į superfinalą. II ir III vietoje atsidūrę stos prieš teisėjus – būtent jie nuspręs, kas labiau vertas kovoti dėl pagrindinio prizo. Laukia įtempta kova!

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius