Su C.McGregoru lyginamas kovotojas H.Vikšraitis prarado BMW: pagalbos prašo per „Facebook“

Vilniaus policija ieško sostinėje savaitgalį pavogto BMW automobilio. Jo vagis tikriausiai neapsidžiaugė iš socialinių tinklų sužinojęs, kad nugvelbė žinomo Lietuvos sportininko Henriko Vikšraičio neseniai įsigytą transporto priemonę. Tiesa, iš baimės ar kitų sumetimų ilgapirštis BMW grąžinti neskuba.
Iš H.Vikšraičio pavogtas automobilis BMW
Iš H.Vikšraičio pavogtas automobilis BMW / 15min ir asmeninio archyvo nuotr.

„Prašom pagalbos. Naktį pavogė mūsų šeimos mašiną. Mašina buvo kieme nuo 21 val. Kažką mačiusius prašome atsiliepti“, – toks sportininko žmonos Akvilės Vikšraitienės pagalbos prašymas savaitgalį apskriejo socialinius tinklus.

Pirmadienį iki vakaro nei pačių savininkų, nei Vilniaus policijos pastangomis transporto priemonė dar nebuvo rasta.

Nukentėjusieji nurodo, kad šis 5-osios serijos BMW automobilis šeštadienio vakarą buvo paliktas sostinės Jeruzalės rajone, prie Ateities gatvės 2E numeriu pažymėto pastato.

Asmeninio archyvo nuotr./Iš H.Vikšraičio pavogtas automobilis BMW
Asmeninio archyvo nuotr./Iš H.Vikšraičio pavogtas automobilis BMW

Automobilio dingimą šeimininkai pastebėjo sekmadienį prieš 8 val. ir iškart kreipėsi į pareigūnus, o ir patys nesėdėjo rankų sudėję – paviešino informaciją su pagalbos prašymu socialiniuose tinkluose.

Vikšraičiai neslepia, kad palyginti neseniai savo įsigytą BMW automobilį jie buvo spėję apdrausti Kasko draudimu. Tačiau tai sportininko ir jo žmonos itin neguodžia.

„Mums laiko labiausiai gaila... ir likom be mašinos.. nei kur nuvažiuot negali. Kaip mums dukrą į darželį vežt, kaip važiuot į darbus? Mes normalūs žmonės, dirbantys ir ne iš pašalpų negyvenantys“, – feisbuke pasiguodė A.Vikšraitienė.

„Stiprybės, bet mašina tik daiktas. Svarbiausia, patys sveiki, gyvi, būna visko gyvenime“, – sportininko šeimą virtualiai guodė Karolis U.

„Antro ko? Automobilio?! Juk vargšą suvalkietį apvogė!“, – humoro jausmo neprarado kovotojas H.Vikšraitis.

Portalas 15min pasitikslino, klausdamas paties H.Vikšraičio, ar šeima neturi antro automobilio. „Antro ko? Automobilio?! Juk vargšą suvalkietį apvogė!“, – nelinksmomis aplinkybėmis humoro jausmo neprarado su garsiuoju ringo meistru Conoru McGregoru lyginamas sportininkas. H.Vikšraitis dar pridūrė: „Dažniau sutiksite mane viešajame transporte.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius