Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Su Egidijumi Dragūnu išsiskyrusi atlikėja Eleonora Sebrova ruošiasi karjeros šuoliui

Galutinai santykius su Egidijumi Dragūnu nutraukusi ilgametė grupės „Sel“ vokalistė Eleonora Sebrova, dar žinoma Orea slapyvardžiu, rengiasi stipriam jos solinės karjeros šuoliui – neseniai baigė filmuoti bene prabangiausią Lietuvos muzikos istorijoje muzikinį klipą naujai dainai, kuriai sėkmę garantuoja tiek Lietuvos, tiek užsienio prodiuseriai.
Eleonora Sebrova vaizdo klipe „I Follow You“
Eleonora Sebrova vaizdo klipe „I Follow You“ / Video kadras

„Daina, kurią pristatysiu, buvo kuriama ir „šlifuojama“ beveik metus. Aš, kaip ir dainos „I Follow You“ prodiuseris Raigardas Tautkus, esame perfekcionistai, todėl abu įdėjome milžiniškas pastangas, kad būtų sukurtas hitas. Dainą jau girdėjo mano pažįstami užsienio prodiuseriai, kuriais labai pasitikiu – jie yra dirbę su pasaulinio lygio atlikėjais, pavyzdžiui, Rihanna ar „Coldplay“. Šie žmonės mane patikino, kad „I Follow You“, turi labai didelį potencialą mano muzikinės karjeros startui“, – pasakojo Eleonora.

Video kadras/Eleonora Sebrova vaizdo klipe „I Follow You“
Video kadras/Eleonora Sebrova vaizdo klipe „I Follow You“

Ji taip pat užsiminė, kad vienas iš ją šiuo metu konsultuojančių prodiuserių yra Denisas Ingoldsby, kuris yra sukūręs dainą „Eurovizijos“ konkursą laimėjusiam Rusijos atstovui Dimai Bilanui, be to, pasaulyje jau parduota daugiau nei 100 mln. dainų, su kuriomis jis dirbo, įrašų.

Asmeninio albumo nuotr./Eleonora Sebrova su prodiuseriu Denisu Ingoldsby
Asmeninio albumo nuotr./Eleonora Sebrova su prodiuseriu Denisu Ingoldsby

Eleonoros Sebrovos dainos „I Follow You“ muzikos klipas nufilmuotas Prancūzijos pietuose: Kanuose, Antibuose, Nicos apylinkėse.

„Šis regionas man asmeniškai labai ypatingas, ir čia yra vietų, į kurias sugrįžtu net po 13 metų. Todėl labai norėjau, kad Rivjeros vaizdai būtų užfiksuoti mano pirmajame klipe, kuriame kalbu apie tai, kaip gera gyventi, kai eini paskui savo svajonę“, – pasakojo atlikėja, kuri dargi negailėjo komplimentų „iMovie“ komandai, kurioje už įspūdingų vaizdų užfiksavimą atsakingas buvo „Discovery“ kanalui dirbęs operatorius.

Prabanga ir vasaros spalvomis alsuojantis klipas viešai bus pristatytas artėjant atlikėjos gimtadieniui, kartu su naująja daina, kuri iki šiol laikoma paslaptyje.

„Viską pristatysiu iškart, nes būtent taip man patarė daryti profesionalūs užsienio prodiuseriai, o ir mano tikslai toli gražu neapsiriboja Lietuvos auditorija. Viskas yra daroma atsižvelgiant į tai, kokia muzika ir vaizdo klipai dabar yra populiarūs Jungtinėje Karalystėje, Švedijoje, Vokietijoje. Turiu didelių ambicijų, kurias artimiausiu metu įgyvendinsiu su savo srities profesionalų komanda“, – patikino Eleonora.

Naujojo Eleonoros Sebrovos vaizdo klipo fragmentai:

VIDEO: Eleonora I follow you (coming soon)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius