Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su „Laukinukės“ žvaigžde išsiskyrusi D.Andriuškaitė: „Gražioms moterims išsirinkti vyrą nėra lengva“

„Gražioms moterims išsirinkti vyrą nėra lengva. Nemaža dalis turtingų ir garsių ieško gražios moters, galinčios pamaitinti jų ego... Žmonės, kurie nori šalia savęs turėti tikrai gražią moterį, jie visko nori greitai – susitikti greitai, draugauti greitai, susituokti greitai“, – sako modelis Deimantė Andriuškaitė.
Mario Cimarro ir Deimantė Andriuškaitė
Mario Cimarro ir Deimantė Andriuškaitė / Asmeninio albumo ir L.Kondratės nuotr.

Pastarąjį pusmetį Deimantė gyveno angelų miestu vadinamame Los Andžele. Modelis neslepia pasimatymuose buvusi ir su ne vienu Holivudo aktoriumi, puikiai pažįstamu iš didžiojo ekrano.

„Tokie vyrai svajone atrodo tol, kol nesusipažįsti su jais artimiau....“, - LNK laidoje „Nuo... Iki...“, kurią žiūrovai išvys antradienio vakarą, pasakojo Deimantė.

Lietuvė teigė atmetusi atsiradusią galimybę studijuoti aktorinį meistriškumą, nes iš arti matė kaip gyvena tie, kurie Holivude sukasi daugiau nei 20-imt metų. Pasak modelio garsenybės turi tai, apie ką daugelis mūsų tik pasvajoja – turtą, šlovę, tačiau yra vieniši, ir kankinami priklausomybių.

LNK nuotr./Deimantė Andriuškaitė
LNK nuotr./Deimantė Andriuškaitė

27-erių modeliui Deimantei Andriuškaitei galima pavydėti daug ko – nepriekaištingos išvaizdos, kelionių po pasaulį, dešimčių tūkstančių, uždirbamų iš modelio darbo, ir garsių gerbėjų.

Prieš kelerius metus Deimantė žiniasklaidoje išpopuliarėjo po to, kai spauda suuodė jos, ir garsiojo Meksikos aktoriaus, serialo „Laukinukė“ žvaigždės Mario Cimarro draugystę. Vyras ne kartą lankėsi ir Lietuvoje.

Tačiau po kelerius metus trukusios draugystės Deimantė viešai prisipažino apie nutrauktas sužadėtuves ir naują meilę. Su dabartiniu širdies draugu ji skaičiuoja dvejus metus drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius