Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Liepa Mondeikaite dainą „Apkabink dar“ įrašęs Lauris Reinikis atskleidžia vaizdo klipo filmavimo užkulisius

Prieš keletą metų lietuvaičiai kaip susitarę traukė brolio latvio Laurio Reinikis (33) „Aš bėgu“ dainą. Vėliau sekė „Pasaka“ su Monika Bleikša bei „Širdis sudegus tyliai“, o dabar atlikėjas sugrįžta su nauja lietuviška daina. L.Reiniks su Liepa Mondeikaite (21) prieš mėnesį įrašė bendrą dainą „Apkabink dar“, o vos prieš kelias dienas atlikėjai mėgavosi šilta itališka saule Verbanijos regione, kur buvo filmuojamas vaizdo klipas.
Liepa Mondeikaitė ir Lauris Reinikis
Liepa Mondeikaitė ir Lauris Reiniks / Asmeninio albumo nuotr.

„Tai bus mano ketvirta lietuviškai įdainuota daina. Pieš tai daug dėmesio ir milžiniško pasisekimo sulaukė mano dainos „Aš bėgu“, „Pasaka“ ir „Širdis sudegus tyliai“. Mano gerbėjai Estijoje ir Lietuvoje su nekantrumu laukė, kada aš vėl ką nors išleisiu. Šį kartą uždainavau su Liepa, kurią pažįstu per Deivydą Zvonkų, kuris kūrė lietuviškų dainų tekstus mano dainoms“, – Žmonės.lt pasakojo atlikėjas. Lauris šią dainą taip pat įrašė estiškai su atlikėja Luisa.

„Muzikinio vaizdo siužetas vyksta vasarą, todėl teko ieškoti vietos, kur šiuo metų laiku jau būtų saulėta ir šilta, – apie sprendimą filmuoti Italijoje pasakojo Lauris. – Mano vadybininkas gyvena Milane, todėl draugų pagalba surado „Rusconi-Clerici“ vilą. Tai – nuostabi vieta netoli Maggiore ežero, vietovę supa kalnai, visai netoli Šveicarijos sienos. Likome patenkinti vaizdu ir tikiu, kad žiūrovai tai įvertins.“

Vaizdo klipe pasakojama trijų žmonių istorija, kurie išvyksta drauge atostogauti. Toje kelionėje atsiranda meilės trikampis ir pradeda vyksti keisti dalykai. „Dažniausiai dainų klipų idėjos gimsta man. Šį kartą ją įgyvendinti padėjo režisierė Aija Strazdina“, – prisipažino atlikėjas.

Filmavimo darbai užtruko 4 dienas ir kiekvieną kartą buvo jaudinamasi dėl oro. Pasirodo, kad kovas Italijoje – labai permainingas mėnuo: vieną minutę gali šviesti saulė, o jau po to pradėti pilti kaip iš kibiro. Lauris pasakojo, kad jiems pasisekė: kiekviena diena buvo saulėta ir šilta – būtent to, ko norėjosi ir reikėjo. „Nors švietė saulė, oras nebuvo šiltas ir vasariškas. Teko pavadinti, nors visus krėtė drebulys nuo šalčio“, – juokėsi L.Reinikis.

VIDEO: Lauris Reinikis, Luisa Värk ir Liepa Mondeikaitė Italijoje dalyvavo vaizdo klipo filmavime

Anot atlikėjo, pasigrožėti apylinkės vaizdais jiems neteko, nes visas laikas buvo skirtas darbui. „Filmavome ne vienoje, o keliose vietose, todėl teko pamatyti truputį miesto, kai važiuodavome iš vienos vietos į kitą. Kartais darbai užsitęsdavo net iki 18 valandų per parą“, – Žmonės.lt pasakojo latvis. Po filmavimo visi drauge mėgavosi itališku maistu ir vynu. Jis pasakojo, kad pasižadėjo vasarą sugrįžti atgal Verbaniją, bet šį kartą – paatostogauti.

Lauriui pirmą kartą teko dirbti su Liepa ir vaikinas negaili gerų žodžių. Anot jo, L.Mondeikaitė yra labai mielas žmogus, su kuriuo dirbti – vienas malonumas. L.Reinikis taip pat išskiria puikų lietuvaitės humoro jausmą ir profesinę etiką, mat ji nei kartą nesiskundė, nuolankiai vykdė režisierės nurodymus. „Aš tiesiog dievinu Liepa. Buvo vienas malonumas dirbti su ja“, – gyrė „Pop Ladies“ narę latvis. 

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Mondeikaitė, Lauris Reiniks ir Luisa (kairėje)
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Mondeikaitė, Lauris Reiniks ir Luisa (kairėje)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius