Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Su Meksikos milijonieriumi gyvenusios lietuvės istorija: vienatvę draugas gydė kreditine kortele

Su Meksikos multimilijonieriumi kartu gyvenusi lietuvė Goda Stasiulaitytė išskirtiniame interviu pasakojo, kodėl ji paliko prabangų gyvenimą Meksikoje ir grįžo į tėvynę.
Goda Stasiulaitytė
Goda Stasiulaitytė / Asmeninio albumo nuotr.

Mergina sako, kad pažintis su meksikiečiu prasidėjo oro uoste, kuomet vyras ją užkalbino Frankfurto oro uoste esančioje kavinėje.

„Oro uoste yra tokia kavinukė, jis prisėdo prie manęs ir mes pradėjome šnekėtis. Apsikeitėme numeriais ir, man nuskridus į Tenerifę, sulaukiau žinutės, kviečiančios atvykti pas jį į Meksiką“, – LNK laidoje KK2 pasakojo Goda, o jos išsamų pasakojimą žiūrovai išvys šį pirmadienio vakarą.

Mergina nedvejodama sutiko su turtingo vyro pasiūlymu ir naujaisiais Godos namais tapo prabangi ranča Meksikos sostinėje. Lietuvaitei rūpintis nereikėjo niekuo – nei plauti indų, nei tvarkytis namų, viską už gražuolę atlikdavo namuose dirbantys tarnai.

Organizatorių nuotr./Goda Stasiulaitytė
Organizatorių nuotr./Goda Stasiulaitytė

Ten tikrai taip nėra, kaip rodo per serialus, bet jo namai tikrai buvo įspūdingi – su baseinu, privačiu kino teatru ir kita“, – laidoje sakė G.Stasiulytė.

Lietuvė gyveno kaip rojuje – su privačiu lėktuvu skraidydavo, kur širdis užsigeisdavo, laiką leisdavo prabangiose jachtose ir net susipažino su garsiąja Paris Hilton.

„Turėjau viską. Pradžioje man dėmesio būdavo daug, geriausiai jausdavausi, kai mes kažką veikdavome – skrisdavome prie jūros, Akapulko miestą ir panašiai“, – pranešime spaudai cituojama Goda.

Tačiau lietuvaitė atviravo, kad jai dažniausiai tekdavo laiką leisti vienai, kadangi mylimasis buvo labai užimtas verslo reikalais. „Viena niekur neidavau, iš paskos vaikščiodavo vairuotojas, nes Meksike yra ganėtinai nesaugu. Turėjau visišką laisvę, skraidydavau pas draugę ir mamą.“

Organizatorių nuotr./Goda Stasiulaitytė
Organizatorių nuotr./Goda Stasiulaitytė

Meksikos milijonierius Godos vienatvę bandė gydyti pinigais – davė kortelę ir leido lietuvaitei leisti pinigus į visas puses. Mergina galėjo pirkti prabangiausius rūbus.

„Jeigu žmogus turi daug pinigų, tai nereiškia, kad pas tave viskas turi būti iš „Dior“ ar „Gucci“. Aš galėjau sau leisti, jis man nieko nėra sakęs, bet aš tikrai „nešluodavau“ firminių parduotuvių“, – sakė Goda.

Tačiau po kurio laiko Goda pasiilgo Lietuvos ir artimųjų, todėl lietuvaitė paliko multimilijonierių ir grįžo į tėvynę: „Mes pabuvome su jo šeima ir išvykau į Lietuvą. Viskas, kiek galima tampytis iš vieno pasaulio galo į kitą? Noriu save atverti naujiems santykiams.“

„Po šių santykių manau, kad mano antra pusė turėtų būti lietuvis, nes būna, kad žmogus nesupranta tavęs, yra tas kultūrinis skirtumas ir suvokimas. Tu iki galo nemoki pasakyti, ką jauti, bet tai ne dėl kalbos, tiesiog tas žmogus yra iš kito pasaulio“, – kalbėjo naujojo, netrukus LNK eteryje startuosiančio nuotykių ir meilės realybės šou „Sala“ dalyvė G.Stasiulaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius