Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Mis Ispanija Maskvoje susipažinusi Simona Burbaitė: „Kalbų apie orientaciją nebuvo“

Žiniasklaidą apskriejo žinia, kad gražuolė „Mis Ispanija“ Patricia Yurena Rodriguez (24) prisipažino esanti lesbietė. Pernai lapkritį Maskvoje vykusiame grožio konkurse „Mis Visata“ Patricia Yurena Rodriguez tapo pirmąja vicemis ir buvo išrinkta gražiausia pasaulio europiete. Šiame konkurse Lietuvai atstovavo Simona Burbaitė, kuri su Patricia konkurse spėjo susibičiuliauti.
„Mis Indonezija“ Whulandary Herman, „Mis Trinidadas ir Tobagas“ Catherine Miller, „Mis Lietuva“ Simona Burbaitė, „Mis Ispanija“ Patricia Rodriguez ir „Mis Ekvadoras“ Constanza Baez
„Mis Lietuva 2013“ pirmoji vicemis Simona Burbaitė (centre), „Mis Ispanija“ Patricia Rodriguez (antra iš dešinės) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Simona teigė, kad konkurse jokių kalbų apie seksualines orientacijas nebuvo, todėl ir Patricia apie savo asmeninius santykius neatviravo.

„Nepastebėjau jokių požymių, kad būtų buvę akivaizdu, jog ji – lesbietė. Mergina draugiškai bendravo su visomis merginomis, buvo maloni. Jokių kalbų apie lytinę orientaciją nebuvo – juk kai bendrauji su žmogumi, nepuoli jo klausinėti apie asmeninius dalykus. Be to, koks skirtumas, kokia žmogaus orientacija – bendrauji su juo visiškai negalvodama apie tokius dalykus“, – Žmonės.lt sakė S.Burbaitė.

Pasiteiravus, ar ji girdėjo šią naujieną, Simona teigė to dar neskaičiusi žiniasklaidoje, tačiau nuotrauką, kuria pasidalijo Ispanijos gražuolė – matė, nes turi ją savo kontaktuose socialiniame tinkle. Minėtoje nuotraukoje ispanė – su savo mergina lovoje – būtent po šios nuotraukos paviešinimo ji prisipažino draugaujanti su moterimi.

„Mačiau jos tą nuotrauką „Instagrame“, man pasirodė, kad galbūt jos tik neseniai susipažino, gal dalyvaudama konkurse ji dar neturėjo tos draugės. Į konkursą buvo atvykusi didžiulė jos palaikymo komanda, tačiau išskirtinio dėmesio iš kokio nors konkretaus asmens lyg ir nebuvo“, – svarstė Simona.

„Šiuo metu labiau bendrauju su merginomis iš Ekvadoro, Suomijos ir Čekijos. Be to, visos konkurso dalyvės turime bendrą savo grupę, kurioje pasidaliname nuotraukomis, tačiau asmeniškai ryšio su ispane Patricia nebepalaikome“, – sakė Simona.

Žmonės.lt primena, kad naujiena apie Patricios Yurena Rodriguez orientaciją žiniasklaidą apskriejo antradienį priešpiet. Tituluota gražuolė portalui „La Opinion de Tenerife“ sakė nesigailinti, kad viešai prisipažino dėl savo orientacijos. „Aš nesigailiu to, ką padariau, nes džiaugiuosi tuo, kas su manimi vyksta“, – apie santykius su moterimi kalbėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius