-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nors dėkojo už sveikinimus, dizainerė Jurgita Stakauskaitė teigia ne susižadėjusi, o tik pajuokavusi

Šiuo metu Londone gyvenanti apatinio trikotažo dizainerė Jurgita Stakauskaitė socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė susižadėjusi.
Jurgita Stakauskaitė
Jurgita Stakauskaitė / Gretos Skaraitienės nuotrauka

Portalo Žmonės.lt žiniomis, mados kūrėja ir jos išrinktasis užsienietis draugavo jau kurį laiką, jų santykiai itin sustiprėjo, kuomet J.Stakauskaitė išvyko iš Lietuvos. Tiesa, pati dizainerė apie savo naują meilę nėra atviravusi. Paskambinusi į redakciją moteris tvirtino, kad sužadėtuvės ne tikros, o tik pajuokautos, nors pati padėkojo ją „Facebook“ sveikinusiems draugams.

Praėjusį rugsėjį žurnalui „Londonietė“ J.Stakauskaitė pasakojo Anglijoje įsikūrusi visam laikui. Jau tada buvo užsiminta, kad daugiau kaip 8-erius metus apatinį trikotažą kurianti moteris mėgaujasi ne tik naujais namais, planais, bet ir nauja meile. Didžiojoje Britanijoje J.Stakauskaitė sukūrė ir naują prekės ženklą „LAPE“, britų tariamą „leip“.

„Facebook“ nuotr./Jurgita Stakauskaitė padėkojo draugams už sveikinimus
„Facebook“ nuotr./Jurgita Stakauskaitė padėkojo draugams už sveikinimus

Visuomet troško šeimos

„Neturiu nei vyro, nei draugo. Kartą buvau ištekėjusi. Tada stengiausi būti labai gera žmona, o tai reiškia, kad didelę dalį savęs atiduodavau buičiai, kuri dažnai visiškai nereikšminga. Dažnai taip elgiamės, kad pateisintume lūkesčius žmogaus, su kuriuo gyvename. Dabar suprantu, kad taip daryti neteisinga, bet tada atrodė, kad būtent taip viskas ir turi būti. Dabar gyvenu sau ir atiduodu save vien darbui, kurį myliu. Esu laisva, ir man tai suteikia pilnatvę. Bet kad ir kaip būtų, labai noriu šeimos, vaikų. Tik dabar esu atsargi, nepriimu skubotų sprendimų – norisi, kad viskas būtų paremta tikrais jausmais. Manau, TAS žmogus, kuris man skirtas, tikrai pro šalį nepraeis“, – 2010-ųjų gruodį žurnalui „Žmonės“ sakė J.Stakauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius