-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su politiko dukra „Žvaigždžių duetuose“ uždainuosiantis Justinas Lapatinskas: „Ji primena mane jaunystėje“

Jau netrukus LNK projekte „Žvaigždžių duetai. Istorija prasideda iš naujo“ debiutuos nauja, įdomi ir jaunatviška pora – garsaus politiko dukra Agnė Buškevičiūtė ir atlikėjas Justinas Lapatinskas.
Justinas Lapatinskas ir Agnė Buškevičiūtė
Justinas Lapatinskas ir Agnė Buškevičiūtė / Žmonės.lt nuotr.

Žmonės.lt Justinas sakė, kad apsidžiaugė sulaukęs pasiūlymo dalyvauti šiame projekte, nes jau kuris laikas norėjo save išbandyti kitame amplua. „Mėnesį ieškojau partnerės, o tada netikėtai Deivydas (Zvonkus – aut. past.) man surado Agnę“, – juokėsi J.Lapatinskas.

Kalbėdamas apie savo naująją partnerę muzikiniame projekte, vaikinas negaili jai komplimentų. Devyniolikmetė Agnė Buškevičiūtė, pasak jo, yra talentinga, neblogai valdo balsą, bet yra visiška maksimalistė, tad Justinui tenka ją pristabdyti.

„Stengiuosi ją valdyti, nes aš jau turiu patirties. Ji man primena mane patį jaunystėje, kai atėjau į „Dangų“ (muzikinį realybės šou, kurį laimėjo – aut.past.) Sakau jai, kad viską reikia daryti po žingsniuką, po truputėlį“, – Žmonės.lt pasakojo atlikėjas.

Vos pradėjus repeticijas paaiškėjo, kuriuos klausimus sprendžiant reikės daugiausia diplomatiškumo. Pasirodo, abu projekto dalyviai mėgsta skirtingo stiliaus dainas, todėl pasirinkti patinkančią dainą  bus nelengva.

„Agnė nori atlikti labai kietus metalo kūrinius, o aš to metalo kaip ir nelabai noriu. Žiūrėsime, kaip man pavyks tą jauną medelį laužti, bet aš kantrybės turiu. Pirma daina mane gal labai ir netenkina, nes ten bus mažiau dainavimo, labiau imsime šou. O antroje dainoje grįšime prie to, kas man patinka labiau – tai yra mažiau aktorinio, mažiau etiudų, o daugiau dainavimo. Kompromisas turi būti, nes abu esame karingi“, – apie darbą su Stanislovo Buškevičiaus dukra Agne pasakojo Justinas.

O Žmonės.lt skaitytojams primename – jūs gali dalyvauti specialioje apklausoje ir atiduoti balsą savo porai favoritei!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius