Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Stano išsiskyrusi Indrė Stavickienė: „Vienais apatiniais pozavau tik kartą“

Su dainininku, dainų autoriumi ir muzikos prodiuseriu Stanislavu Stavickiu-Stano išsiskyrusi Indrė Stavickienė 15min.lt prisipažino nemaloniai besijaučianti ne tiek dėl įvykusių skyrybų, kiek dėl to, kad yra painiojama su „Olialia“ mergaite Indre Barkute. Tokia pati buvo ir Indrės Stavickienės mergautinė pavardė.
Indrė Stavickienė
Indrė Stavickienė / Asmeninio archyvo nuotr.

24-erių klaipėdietė Indrė Barkutė – „Olialia“ mergina, ne sykį pasirodžiusi erotiškose fotosesijose. „Ji iš Klaipėdos, ta pačia pavarde ir vardu, todėl žmonės ir painioja. Mes nepažįstamos ir apie jokius mūsų giminystės ryšius nežinau“, – 15min.lt sakė 23-ejų I.Stavickienė, kurios mergautinė pavardė – Barkutė.

Jaunos moterys buvo painiojamos ir dėl to, kad internete galima rasti I.Stavickienės nuotrauką, kurioje ji pozuoja vienais apatiniais. „Nuotrauka, kurioje pozuoju vilkėdama apatinius, buvo skirta, atrodo, 2005-aisiais vykusiam dizainerės Jurgitos Stakauskaitės apatinio trikotažo kolekcijos pristatymui. Daugiau jokiose panašiose fotosesijose nesu dalyvavusi, nebuvau „Olialia“ mergaite ir nieko panašaus nedariau. Tai vienintelė tokia provokuojanti nuotrauka ir ji – iš J.Stakauskaitės kolekcijos demonstravimo“, – sakė jauna moteris. Sūnelį Ričardą auginanti I.Stavickienė teigė su Stano išsiskyrusi abipusiu susitarimu ir nenorinti šio fakto plačiau komentuoti.

Trečio žmogaus nebuvo

„Šioje situacijoje nėra nei kito vyro, nei kitos moters. Viskas yra gerai ir draugiškai. O asmeninių priežasčių nenorėčiau komentuoti“, – portalo 15min.lt paklaustas apie skyrybų priežastis kalbėjo Stano. Vyras patikino, kad skyrybų procesas jo nuotaikos nesugadino. S.Stavickis juokais teigė vėl atsidūręs svajonių jaunikių gretose. „Žodžiu, viskas gerai, jokių bėdų nėra, dabar galite mane piršti su kuo tik norite“, – juokėsi jis.

Stano ir anksčiau modeliu dirbusi Indrė Barkutė, vėliau pasirinkusi Stavickienės pavardę, susituokė 2008 metų rugsėjo mėnesį. Pora vestuves, vykusias sostinės Šv. Mikalojaus bažnyčioje, nuo visuomenės akylai slėpė. Stano su žmona sūnaus Ričardo susilaukė beveik prieš dvejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius