Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Vaidu Baumila peršama Viktorija Sutkutė: „Mes ir tikėjomės tokių reakcijų, kai kartu ėjome į kiną“

Grupės „Pinup girls“ narė Viktorija Sutkutė ne kartą yra sakiusi, kad dar nesutiko savo antrosios pusės. Gražuolei šviesiaplaukei kompaniją renginiuose dažniausiai palaiko kolegė bei gera bičiulė Simona Nainė. Vis dėlto kartais mergina lepinasi ne tik kolegės dėmesiu – draugiją jai mielai palaiko ir dainininkas Vaidas Baumila.
Viktorija Sutkutė ir Vaidas Baumila
Viktorija Sutkutė ir Vaidas Baumila / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Į antradienio vakarą sostinės kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ vykusią režisieriaus Donato Ulvydo lietuviškos komedijos „Kaip pavogti žmoną“ didžiąją premjerą atlikėja atvyko kartu su Vaidu. Jiedu ne tik abu noriai pozavo prie tam skirtos sienelės, bet ir besišnekučiuodami kartu laukė filmo.

Gerai pramogų pasaulyje žinomi žmonės neliko nepastebėti ir kitų susirinkusių svečių. Imta kuždėtis, kad tarp Viktorijos ir Vaido mezgasi romantiški santykiai.

„Mes ir tikėjomės tokių reakcijų, kai kartu ėjome į kiną. Mes nesislapstome, nes nieko blogo nedarome“, – portalui Žmonės.lt sakė Viktorija.

Viktorija Sutkutė ir Vaidas Baumila
Viktorija Sutkutė ir Vaidas Baumila

Paklausta, ar kartu leidžiamas laisvalaikis – užuomina, kad tarp judviejų mezgasi romantiški jausmai, V.Sutkutė atvirauti nepanoro.

„Ką aš galiu pasakyti? Kas čia tokio, kad du laisvi, niekam neįsipareigoję žmonės nusprendžia susitikti ir kartu nueiti į filmą ar atsigerti kavos?“ – intrigavo mergina.

„Laiko turim daug, gali visko būti“, – pridūrė ji, mandagiai atsiprašiusi, kad nuo platesnio komentaro susilaikys nenorėdama užbėgti įvykiams už akių.

Portalo Žmonės.lt šaltinių teigimu, Viktorija ir Vaidas vienas kitam į akį krito nacionalinės „Eurovizijos“ atrankų filmavimų metu. Juose V.Sutkutė dalyvauja palaikydama „Eurovizijos“ atrankų vedėja tapusią S.Nainę, o V.Baumila varžosi su kitais atlikėjais dėl galimybės Lietuvai atstovauti 2014-aisiais Danijoje įvyksiančioje „Eurovizijoje“.

Vaidas Baumila ir Simona Nainė
Vaidas Baumila ir Simona Nainė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius