Su vėžiu kovojantys Brazauskai iš Izraelio parsivežė viltį

Prestižiniame vos keli kilometrai nuo Vilniaus esančiame Turniškių mikrorajone žiema – lyg iš pasakos. Gilios pusnys ir apsnigti medžiai kuria gražiausius peizažus.
Kristina ir Algirdas Brazauskai
Kristina ir Algirdas Brazauskai / „Scanpix“ nuotr.

Išpuošti namai vis dar primena ką tik prabėgusias gražiausias metų šventes bei skleidžia pakilią nuotaiką. Apsaugininkų ir aukštų tvorų saugomoje teritorijoje įsikūrusiems bei artimiausiais kaimynais tapusiems trims Lietuvos prezidentams – Valdui Adamkui, Algirdui Mykolui Brazauskui su žmonomis ir Daliai Grybauskaitei – čia sudarytos idealios sąlygos mėgautis ne tik gamtos artumu, bet ir tyla, visišku privatumu.

„Skųstis buitimi iš tiesų negalime. Turime viską, ko tik mums reikia“, – sako į svečius LNK laidos „Gyvenimas pagal moteris“ kūrėjus pakvietę Lietuvos prezidentas Algirdas Mykolas Brazauskas su žmona Kristina. Tačiau garsioji šalies pora neslepia ir to, kad aplink rezidenciją tvyranti miško ramybė yra tarsi didžiausias kontrastas to, kas pastaruoju metu vyko ir Lietuvoje, ir asmeniniame gyvenime.

„Praėję metai mums buvo patys blogiausi, kokius tik atsimename. Todėl labai džiaugiamės, kad jie pagaliau baigėsi“, – neslepia Brazauskai.

2009-aisias garsiajai šalies porai teko atlaikyti grumtynes su A.M.Brazauskui atsinaujinusiu vėžiu ir, žinoma, ekonominę krizę, kuri labai atsiliepė ponios Kristinos verslui. Laidai „Gyvenimas pagal moteris“ Brazauskai atskleis ir dar vieną didelę savo paslaptį. Prieš pat Kalėdas jie lankėsi Izraelyje, kurio garsiausioje klinikoje Lietuvos prezidentui buvo atlikti patys moderniausi sveikatos tyrimai ir paskirti ypatingais vadinami vaistai nuo vėžio.

Apie praėjusius metus, kovą su vėžiu, naujausius sunkios ligos gydymo metodus, vaistus, kurie tūkstančiams lietuvių kol kas yra nepasiekiama svajonė, ir, žinoma, visos Lietuvos ateitį 2010-aisias – išskirtiniame A.M.Brazausko ir K.Brazauskienės interviu jau antradienį 20.30 val. tik laidoje „Gyvenimas pagal moteris“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius