Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Žygimantu Geču fotosesijoje įsiamžinusi Anžela Adamovič: „Dar niekada nebuvau taip išsirengusi“

„Tai turbūt atviriausia fotosesija mano gyvenime“, – Žmonės.lt sakė drauge su mylimuoju Žygimantu Geču kone po pusmečio pertraukos fotosesijoje prieš objektyvą stojusi Anžela Adamovič. Dainininkų pora nusprendė, kad laikas asmeninį albumą paįvairinti naujais kadrais. Anžela ir Žygimantas įsiamžino itin natūralioje fotosesijoje.
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas / Vigando Imbraso nuotr.

„Jau seniai norėjau atsinaujinti, pasidaryti naujų nuotraukų kartu. Sausio mėnesį turėjau nemažai fotosesijų, tačiau abu Žygiu jau kelis mėnesius nesifotografavome. Atėjo laikas atsinaujinti“, – Žmonės.lt šypsodamasi sakė Anžela.

Nuotraukos buvo įamžintos studijoje, porą fotografavo Vigandas Imbrasas.

Vigando Imbraso nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Vigando Imbraso nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

„Nelabai mėgstu fotografuotis studijoje, tai darau tik gal kokį ketvirtą kartą. Tačiau tuo pačiu – labai norėjau. Norėjau, kad nuotraukos būtų kitokios, nei įprasta – „lengvos“, o tuo pačiu – ir gundančios. Tai pirma fotosesija, kurioje esu taip labai išsirengusi, vilkiu nedaug drabužių“, – pasakojo Anžela.

Pasak jos, išdrįsti parodyti daugiau nuogo kūno nebuvo itin lengva, teko persilaužti, perlipti pačiai per save. „Galbūt savęs taip nemylėjau, kad išdrįsčiau?“ – svarstė Anžela. Tačiau rezultatas tiek ją, tiek Žygimantą labai nudžiugino. „Žygis labiau atsipalaidavo, nei per visas ankstesnes fotosesijas, buvo smagu“, – sakė atlikėja.

Vigando Imbraso nuotr./Anžela Adamovič
Vigando Imbraso nuotr./Anžela Adamovič

Šiais kadrais pora ketina ne tik papuošti namų sienas. Anželos planuose – naujos vizitinės kortelės su jos atvaizdu, jos ir Žygimanto dueto pasirodymus iliustruojančios skrajutės, plakatai, taip pat – ir duoklė gerbėjams.

Daugiau fotosesijos akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius