Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sugrįžęs Kafka gerbėjus ragina balsuoti už savo favoritus

Iš LNK „Muzikos akademijos“ išmestas Kafka tikina sulaukęs krūvos nusivylusių gerbėjų laiškų. Gerbėjai vėl gali šypsotis – Kafka praėjusį šeštadienį sugrąžintas į šou. Savo šansu pasinaudojo ir balsingajam vaikinui pagalbos ranką ištiesė vienas iš trijų svarbiausių valstybės asmenų Arūno Valinsko antrininkas.
Kafka grįžo
Kafka grįžo / LNK nuotr.

Kafka, kaip atšventei sugrįžimą?

Su draugais žiūrėjome transliacijos įrašą, analizavome klaidas, linksminomės. Gaila tik Olego buvo, kuris iškrito. Išties puikus vaikinas, būtų turėjęs dar, ką parodyti.

Ar tikėjaisi, kad būsi beveik atvesdintas į tiesioginę šou transliaciją?

Širdyje kirbėjo viltis, kad galbūt grįšiu. Bet kad šitaip, ir dar taip greitai, po savaitės – tikrai ne. Buvo šokas. Po iškritimo skaičiau internautų komentarus – labai nustebau, kad dauguma mane palaiko ir nori, kad grįžčiau. Išsižiojau, kai gavau daugybę laiškų, kuriuose gerbėjai tikino klausantys mano dainų jau seniai, rašė, kad aš vertas likti „Muzikos akademijoje“. Tie laiškai ir padėjo man išgyventi savaitę (šypsosi).

Kaip manai, kodėl tie tave palaikantys gerbėjai nesistengė, kad neiškristum, per mažai balsų tau atidavė?

Čia – dilema. Manau, daug kas manė, kad tikrai balsuoti nereikia, nes „ir taip juk aišku“, kad aš liksiu. Taip ir nutinka. Tad gerbėjus raginu visų pirma turėti savo favoritą ir jį ne tik karštai palaikyti, bet ir vieną kitą balsą už jį atiduoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius