Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukurti naują dainą Moniką Mariją įkvėpė vaikino išdavystė: istorija – lyg iš filmo

Dar visai neseniai 15min studijoje savo pirmąją solinę dainą „Safe Zone“ pristatė atlikėja Monika Marija Paulauskaitė, kuri pokalbio metu atskleidė ir ją kurti paskatinusią skaudžią asmeninę istoriją.
Monika Marija Paulauskaitė
Monika Marija Paulauskaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Ir nors atlikėja ilgai slėpė ir neatviravo apie savo išgyvenimus, 15min studijoje ji sutiko papasakoti apie dainoje nugulusią asmeninę patirtį.

„Supratau, kad pristačius dainą reikės žmonėms detaliau papasakoti, kas įvyko. Bet tam tikrai nesiruošiau, dabar galvoju, kaip čia išsisukti“, – tiesioginėje 15min transliacijoje atviravo atlikėja.

Įvertinkite naują Monikos Marijos dainą:

VIDEO: Monikos Marijos daina „Safe Zone“

Ji pasakoja, kad tikra ir dar ne taip seniai išgyventa santykių istorija tęsėsi aštuonerius metus. Galiausiai šių metų sausį Monika Marija padėjo tašką ir jausmus išliejo kūryboje.

„Nuo mažens, kai pradėjau lankyti muzikos mokyklą, kartu grojau su vienu muzikantu. Mus buvo įprasta matyti kartu. Ir scenoje jautėmės labai patogiai. Jis muzikantas, simpatiškas, siekė tikslų. Neslėpsiu, buvau jį įsižiūrėjus. Galvojau, gal čia mano gyvenimo meilė“, – pasakoja Marija.

Bėgant metams situacija pasikeitė – jis susirado kitą, o Monika Marija išvyko studijuoti į Vilnių. Visgi vaikinas vis grįždavo į jos gyvenimą. Bet, kaip pati sako, tik tada, kai pačiam reikėdavo palaikymo.

„Jei gaudavau netikėtą žinutę po poros metų tylos, būdavo aišku, kad kažkas įskaudino ir aš turėčiau „sušluoti“ visus likučius. Ir jis vėl kažkaip netikėtai pasirodė šių metų sausį. Bet aš pasitikėjau juo, išklausiau jo atsiprašymo, ašarų, galvojau, kad žmogus pasikeitė. Beveik mėnesį bendravome per kelių tūkstančių kilometrų atstumą ir žadėjome susitikti, kol... atėjo susitikimo diena ir ne tik mano muzikantas, bet ir visi gražūs planai išgaravo“, – atvirai sako atlikėja.

Atlikėja pripažįsta dar naiviai maniusi, jog nutiko kažkas blogo, bet po kelių dienų sulaukė iš bičiulio nuotraukos, kurioje muzikantas įamžintas restorane sėdintis su buvusia mergina. Ta pačia, dėl kurios „išdaigų“ visą mėnesį ir guodėsi Monikai Marijai.

Žiūrėkite 15min pokalbio su Monika Marija ištrauką:

VIDEO: Sukurti naują dainą Moniką Mariją paskatino skaudi vaikino išdavystė

Visą pokalbį su Monika Marija galite pamatyti čia:

VIDEO: Monika Marija Paulauskaitė: apie dainoje paslėptą skaudžią patirtį ir stiprų mylimojo palaikymą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius