Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sūnaus gimimą ir savo gimtadienį paminėjusi E.Sašenko: „Tai daugiau nei laimė“

Dainininkė Evelina Sašenko per vieną savaitę atšventė dvi šventes: penktadienį – sūnaus Teodoro gimimą, o pirmadienį – savo gimtadienį. Kalbėdama su 15min ji prasitarė, kad jos jausmui apibūdinti reikėtų išrasti kitą žodį, nes laimė reiškia per mažai.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko, Giedrius Statulevičius / 15min, asmeninio albumo ir Mindaugo Navicko nuotr.

Evelina Sašenko, kalbėdama švelniu balsu ir ramiai dėstydama mintis, leido susidaryti įspūdį, kad tikroji laimė slepiasi ramybės glėbyje. 15min paklausus, ar tai tiesa, atlikėja sutiko. Tiesa, anksčiau ji spirgėjo ir nenustygo vietoje, tačiau vyras ir vaikelio gimimas padėjo suvokti, kad vis dėlto jai daug mieliau nespirgėti.

Visos mintys apie sūnų

34-ąjį gimtadienį dainininkė pirmadienį pasitiko daugiau galvodama apie sūnų nei apie save. Šventė E.Sašenko, kaip pati teigia, buvo kiek chaotiška, nes daug kas norėjo bendrauti, aplankyti ir pabūti kartu.

Evelina Sašenko
Evelina Sašenko

„Šiemet gimtadienis nublanko prieš vaikučio gimimą. Vakar visą dieną daug kas skambino, sveikino su dvejomis progomis: kai sveikino su mažylio gimimu, man buvo viskas aišku, o kai pridurdavo – na, ir dar su gimtadieniu – stabtelėdavau. Koks dar gimtadienis?

Matyt, čia ir yra ta tikroji mamystė, kai pamiršti save ir atsiduodi vaikui“, – pasakoja Evelina.

Koks jausmas būti mama?

Patikėti, kad jau yra mama, Evelinai ir sunku, ir lengva. „Iš vienos pusės žiūrint, juk devynis mėnesius pratinausi prie minties, kad būsiu mama, bet, kita vertus, kai pamačiau vaikelį, buvo daug įvairių emocijų – ir keista, ir gera.

Manęs klausia – ar tu laiminga. Aš net nežinau, ką atsakyti, nes tai yra daugiau nei laimė. Tai yra toks nesvietiškas jausmas, kuriam apibūdinti reikėtų išrasti naują žodį“, – šypsosi E.Sašenko.

Asmeninio archyvo nuotr./Evelina Sašenko
Asmeninio archyvo nuotr./Evelina Sašenko

Įdomus nutikimas – pora sūnui vardą išrinko dar prieš perskaitydami reikšmę, kuri yra „Dievo dovana“.

Gimdymo skausmai greitai pasimiršta

Evelina gali nuraminti kiekvieną moterį, bijančią tapti mama.

„Kiekvienai moteriai reikia patirti motinystę. Pasimiršta ir visi skaudantys šonai, ir klubai, turbūt, galvos skausmą ilgiau prisimename nei tą visą laikotarpį“, – tikina ji.

Asmeninio archyvo nuotr./Evelina Sašenko
Asmeninio archyvo nuotr./Evelina Sašenko

Dėkingumas, praėję metai ir tikslai

Praėjusieji metai dainininkei buvo, kaip ir daugumai muzikantų, be darbų.

„Buvo visokių momentų. Trūko scenos, buvo sunku sustoti, nes esu darboholikė. Vis dėlto turėjau visas galimybes lauktis ir pailsėti. Metai buvo geri, kad ir kaip keistai tai skambėtų. O dar ir tokią dovaną-vaikelį gavome galiausiai“, – dėsto Evelina.

Labiausiai dėkinga moteris jaučiasi tėvams, Dievui ir dviem jos gyvenime egzistuojantiems vyrams.

„Kažkas yra aukščiausiojo užkoduota. Esu dėkinga Dievui, kad jis mane saugo ir padeda sunkiausiose akimirkose, vyrui – už tai, kad mane palaiko ir yra šalia, kai reikia, na, ir žinoma, antrajam savo vyrui, sūnui Teodorui“, – jautriai pasakoja atlikėja.

Evelina jokių tikslų neturi. „Šiemet jokių tikslų. Anksčiau visada išsikeldavau tikslus per Kalėdas, per Naujuosius, per gimtadienį. O dabar viską padiktuos mažasis – nusprendžiau atsiduoti likimui ir įvykdyti viską, ką jis man atsiųs“, – šypsosi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius