Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šuolio“ dalyvė Daina Bilevičiūtė: „Būsiu balerina vandeny“

Jau netrukus žiūrovus prie ekranų trauks antrasis projekto „Šuolis“ sezonas. TV3 tiesioginiame eteryje ryškiausios Lietuvos žvaigždės atliks šuolius nuo 3, 5 ir net 7,5 metro aukščio bokštų bei tramplynų, demonstruos sinchroninius šuolius ir pasirodymus su profesionalais.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Viena įspūdingiausių „Šuolio“ dalyvių – 50-metė dainininkė Daina Bilevičiūtė, sakanti, kad į projektą ją atvedė noras patirti ekstremalių pojūčių.

Paklausta, kaip sekasi ruoštis projektui, Daina atvira: „Viskas sunku. Nerealiai. Nesitikėjau, kad taip bus! Skauda viską ir visur. Tikrai lengva nėra.“

Dainininkė pasakoja, kad vandenį ir maudynes labai mėgsta. „Projekto treniruotės duoda daugiau supratimo, kaip elgtis vandenyje. Treneriai nuostabūs! Dabar manau, kad šuoliai į vandenį – vyriškas sportas. Kiekvienas vyras turėtų šokinėti į vandenį, o moterims vis dėlto siūlyčiau.... baletą. Būsiu balerina vandeny!“ – sako juokdamasi D. Bilevičiūtė.

Stop kadras/Daina Bilevičiūtė
Stop kadras/Daina Bilevičiūtė

Projekte taip pat dalyvaus aktorius, lietuviškų filmų ir serialų žvaigždė Andrius Žiurauskas, muzikos atlikėjas Sezer Saylik (Sezzy), humoristas Artūras Orlauskas, profesionalus šokėjas, „Šok su manimi“ dalyvis Marius Gaižauskas, jo „Šok su manimi“ partnerė, modelis Jolanta Leonavičiūtė, rašytojas, poetas, publicistas, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laimėtojas Juozas Erlickas, aerobikos pradininkė Joana Bartaškienė, gražuolė, „Mis Publika 2013“ Elita Citovičiūtė, dainininkė Vita Jakutienė ir bušido čempionas Remigijus Morkevičius.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Šuolio“ dalyviu tapęs bušido kovotojas Remigijus Morkevičius gailisi mušęs merginą

Kada naujasis šou pasirodys TV3 eteryje − kol kas neatskleidžiama. Dalyviams teks kristi iš labai aukštai! Kam pavyks atlikti įspūdingus salto, o kas tėkšis į vandenį pilvu, pamatysime jau netrukus.

„Šuolis“ – ne tik linksma pramoga, bet ir prevencinę, edukacinę misiją atliekantis projektas. Čia bus skatinama mokytis plaukti ir aiškinama, kuo gali baigtis neatsargus elgesys vandenyje. Šou teisėjaus plaukimo čempionai. Be to, bus supažindinama su Lietuvos plaukimo pasiekimų istorija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Atsikratyti 20 kilogramų „Šuolio“ dalyviui aktoriui Andriui Žiurauskui padėjo ne dieta, o miegas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius