-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Šuolio“ dalyvė Daina Bilevičiūtė papasakojo apie baseine patiriamus sunkumus

„Šuolyje“ dalyvausianti muzikos pedagogė Daina Bilevičiūtė kone kasdien pluša treniruotėse baseine, tačiau optimizmu ir gera nuotaika spinduliuojanti moteris prisipažino, kad besiruošiant projektui teko patirti ir ne itin malonių dalykų.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 1 „Šuolis!“

Kasdienės treniruotės baseine Dainai Bilevičiūtei ir patinka, ir kartu labai vargina. Moteris pasakojo negalinti atsigrožėti projekto dalyviais vyrais, kuriems viskas sekasi kur kas lengviau ir paprasčiau.

„Man atrodo, kad taip tiesiog gamtos surėdyta, kad moters kūnas silpnesnis. Ir šiaip vandenyje vyrai jaučiasi kur kas užtikrinčiau ir saugiau“, – tikino D.Bilevičiūtė.

TV3 nuotr./Daina Bilevičiūtė
TV3 nuotr./Daina Bilevičiūtė

Moteris prisipažino, kad apie aukščiausią, septynių metrų trampliną kol kas nė nesvajoja ir džiaugiasi, kad bent nuo trijų metrų jau gali gana gerai nušokti.

D.Bilevičiūtė atviravo, kad sunkiausia jai išlaikyti taisyklingą laikyseną, be to, ji jau ne kartą patyrė, ką reiškia skaudžiai įkristi į vandenį.

„Šokdama į vandenį dažnai susitrenkiu pilvą – turbūt tai skaudžiausia. Be to, dažnai išlipusi iš baseino imu tiesiog purtytis – žmonės mano, kad drebu iš baimės, o iš tiesų tasai drebulys nuo kūno išsekimo. Tiesiog trūksta ištvermės“, – atviravo D.Bilevičiūtė.

Žmonės.lt primena, kad neseniai „Šuolio“ dalyviai vilniečiai susirinko į pirmą bendrą vakarėlį, kuriame dalijosi savo emocijomis ir per treniruotes patirtais džiaugsmais bei vargais. Vakarėlyje taip pat dalyvavo pernykščio projekto dalyvė Indrė Burlinskaitė, kuri pasirodys ir vienoje naujo sezono laidoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius