Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šuolio“ nugalėtoja Eglė Straleckaitė dar nežino, kaip panaudos 50 tūkst. litų: „Turiu visko, ko noriu“

„Šuolio“ nugalėtoja šokėja Eglė Straleckaitė (21) iškart po pergalės portalui Žmonės.lt sakė, kad jos triumfas – atkaklaus darbo rezultatas. Mergina įsitikinusi, kad net ekstremaliausias adrenalino fanatikas prieš rizikingus poelgius išgyvena jaudulį, nerimą ir baimę.
Eglė Straleckaitė
Eglė Straleckaitė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Aš jaudinausi prieš kiekvieną šuolį. Ir visai nesvarbu, nuo kokio aukščio tramplino jį tekdavo atlikti“, – sakė E.Straleckaitė. „Šuolyje“ ji pradėjo dalyvauti mokėdama plaukti, bet nieko nežinojo apie šuolius į vandenį.

Tam, kad įsisavintų jų techniką, šokėja į baseine vykstančias treniruotes ateidavo kasdien. E.Straleckaitė sakė, kad būtų buvę kitaip, jei projektas vyktų ne sekmadieniais, o šeštadieniais. Tuomet paskutiniąją savaitės dieną ji būtų ilsėjusis.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Didysis „Šuolio“ superfinalas
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Didysis „Šuolio“ superfinalas

„Sąžinė graužė, jei tik pagalvodavau apie tai, kad galėčiau praleisti vizitą į baseiną“, – sakė E.Straleckaitė. Jos trenerės, norėdamos kuo daugiau išmokyti Lietuvos sporto universiteto pedagogikos specialybės studentę, dažnai pagudraudavo.

Iš pradžių jos sutikdavo, kad E.Straleckaitė atliks visų pratimų po penkis. Ir tik jai pradėjus dirbti, sportininkė sužinodavo, jog trenerės iš jos tikisi ne šiaip eilinio, o itin kruopštaus šuolių atlikimo.

„Kol padarydavau penkis gerus pratimus, į vandenį tekdavo nušokti mažiausiai dvidešimt penkis kartus“, – prisiminė E.Straleckaitė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Didysis „Šuolio“ superfinalas
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Didysis „Šuolio“ superfinalas

„Atėjusi į treniruotę Eglė daug ko nemokėjo. Apie stovėjimą ant rankų negalėjo net pagalvoti. Na, o projekto pabaigoje ore ji jau darė akrobatinius triukus“, – sakė E.Straleckaitės trenerė Jolanta Railienė.

Pati „Šuolio“ nugalėtoja įsitikinusi, jog pergalę jai lėmė atkaklus darbas. Vien svajonių neužtenka tam, kad pasiektum tikslą.

E.Straleckaitė neslėpė, jog treniruotėse jai dažnai pavykdavo pasiekti geresnių rezultatų, bet pergalingu paskutiniu sudėtingu šuoliu ji liko patenkinta.

Nors Eglė labai mėgsta plaukioti, laikinai baseine nesilankys ir darys „vandens pertrauką“.

Dar nežino, kaip panaudos prizą

Didžiajame finale Eglė Straleckaitė surinko daugiausia žiūrovų balsų ir, tapusi nugalėtoja, laimėjo 50 tūkstančių litų.

Šokėja sakė, kol kas neturinti planų, kur išleis laimėtus pinigus, nes „visko, ko nori, turi“. Su tėvais gyvenančios, profesionalios šokėjos karjerą baigusios merginos pečius kol kas nespaudžia jokie finansiniai įsipareigojimai, o gražesnių suknelių, batelių ar kitokių materialių gėrybių ji netrokšta.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Didysis „Šuolio“ superfinalas
Eglė Straleckaitė ir trenerė Jolanta Railienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius