Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šuolio“ užkulisiai: Indrės Burlinskaitės draugas Darius Petrikauskas, net ir patyręs traumą, šokinėja nuo bokštelio

Sekmadienį TV3 eteryje startuos naujas šou „Šuolis“, kurio metu žiūrovai išvys, kaip išdarinėdami įspūdingus triukus į vandenį ners žinomi šalyje žmonės. Žmonės.lt skaitytojams atveria duris į laidos užkulisius ir kviečia pasižiūrėti, kaip atrodė vieno iš šou dalyvių, grupės „Kitokios“ narės Indrės Burlinskaitės mylimojo, kaskadininko Dariaus Petrikausko, treniruotė.
Darius Petrikauskas
Darius Petrikauskas / Asmeninio albumo nuotr.

Laidoje „Šuolis“ žiūrovai nuo vasario 9 dienos stebės dvylikos drąsuolių triukus: Aleksandro Kazakevičiaus, Deivio Norvilo, Indrės Burlinskaitės, Eglės Straleckaitės, Monikos Šalčiūtės, Gedimino Juodeikos, Vido Blekaičio, Jurijaus Smorigino, Deivido Meškausko, Juozo Petkevičiaus, Livetos Kazlauskaitės ir Vitalijaus Cololo.

Žmonės.lt skaitytojai kviečiami išvysti vienos iš treniruočių akimirką – grupės „Kitokios“  narės I.Burlinskaitės mylimojo, kaskadininko D.Petrikausko šuolį į vandenį.

Asmeninio albumo nuotr./Darius Petrikauskas
Asmeninio albumo nuotr./Darius Petrikauskas

Iš viso D.Petrikauskas dalyvavo jau trijose „Šuolio“ treniruotėse, antrojoje iš jų patyrė traumą – jam plyšo peties sąnario sausgyslė.

„Pirmojoje treniruotėje sekėsi labai gerai – šokinėjau ir nuo 3, ir nuo 7, ir nuo 10 metrų aukščio. Antrojoje pasisekė mažiau – patyriau traumą, todėl teko save riboti“, – Žmonės.lt pasakojo kaskadininkas.

TV3 nuotr./Indrė Burlinskaitė
TV3 nuotr./Indrė Burlinskaitė

Vis dėlto nors jo trauma ir skamba rimtai, praėjusią savaitę D.Petrikauskas vėl suskubo treniruotis „Šuoliui“ – jo nesustabdė net petį veriantis skausmas. „Atėjęs į treniruotę buvau pasiryžęs viskam. Gerai, kad treneriai apramino – šiek tiek nuleido ant žemės“, – juokėsi D.Petrikauskas.

Šiuo metu dėl patirtos traumos jis negali kelti rankų į viršų, taigi ir į vandenį šokant atliekami triukai – mažiau įmantrūs. Vis dėlto šokti į vandenį iš didelio aukščio reikia didelės drąsos, ją kaskadininkas ir demonstruoja – vaizdo siužete į vandenį šoka darydamas kūlverstį.

Išvysti D.Petrikausko šuolį į vandenį galite čia, įvertinti – komentaruose.

VIDEO: Dariaus Petrikausko šuolis į vandenį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius