Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Super L.T.“ - apie riaušes Vilniuje

„Super L.T.“: kaip susijusios riaušės prie seimo ir skandalingoji daina „Dek dek parlamente“? Ar išsišokėlis Tomas Sinickis taps nauju šalies pranašu?..
Jogaila Morkūnas ir Violeta Blėdienė
Jogaila Morkūnas ir Violeta Blėdienė / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

Praėjusią savaitę Lietuvą sukrėtė mitingas prie Seimo, virtęs kruvinomis riaušėmis. Mitingo išvakarėse skandalistas rokeris Tomas Sinickis į vieną interneto portalą įdėjo savo dainą ,,Dek, parlamente“. Tuoj pasipylė pasipiktinusių ir džiūgaujančių tautiečių komentarai, o kai mitingas virto riaušėmis, daina iš portalo paslaptingai dingo. Tomas Sinickis tikina neagitavęs deginti parlamento, tik garsiai išreiškė savo ir tautiečių požiūrį. Dainininkas juokauja, kad turbūt patys parlamentarai norėtų, kad supleškėtų jų rūmai. Ar daina ,,Dek, Parlamente“ galėjo pakurstyti aistras prie Seimo? „Super L.T.“ aiškinasi, kodėl net tolerantiškiausi Lietuvos menininkai šiandien tampa visiškais cinikais? Kuo valdžia užsitraukė dainininkų nemalonę?

Štai saulius Urbonavičius, dažniausiai vadinamas tiesiog Samu, siūlo vietoj Lietuvos himno nuo šiol naudoti grupės „Bix“ dainą ,,Vagis“. Samui pikta, kad lietuviai tobulai atitinka vagių, jau seniai siaubiančių Europą ir savo pačių valstybę, įvaizdį. Sako, jeigu korumpuoti politikai lyg niekur nieko toliau sėdi valdžioje, ko norėti iš nusivylusių, darbus praradusių piktų tautiečių. Pasak Samo, daina „Vagis“ vietoj himno tinka ir dėl to, kad tie patys mitinguotojai prie seimo daugybe kartų į paralentarų langus skandavo: „Vagys!“

„Super L.T.” išskirtiniai kadrai iš Panevėžio pataisos namų, kur kalinčių moterų akis nusprendė nudžiuginti striptizo šokėjai „Gelbėtojai“.

Pati populiariausia Lietuvoje vyrų striptizo šokėjų trupė „Gelbėtojai“ savo pasirodymą moterų įkalinimo įstaigoje derino net dvejus metus. Jie mielai pasišovė moterims pašokti labdaringai, tačiau nuo pat pradžių vis atsirasdavo kokių nors kliūčių. Pataisos namų direktorius teigia, kad toks pasirodymas prisideda prie kalinių parengimo išėjimui į laisvę. Šioje belangėje savo kasdienybę leidžia daugiau nei 200 moterų.

Pataisos namų vadovai rūpinasi jų užimtumu, suteikia galimybę mokytis, dirbti ir nors šiek tiek užsidirbti. Koncertai įkalinimo įstaigoje rengiami nuolat. Dažniausiai čia pasirodymus surengia globos namuose augantys vaikai, folkloro ansambliai, tačiau garsiosios šalies žvaigždutės šią vietą aplenkia. Nenori dainininkai kalinėms padėti pajausti laisvės skonį ir juo labiau koncertuoti už dyką. Kodėl „Gelbėtojai“ nusprendė sušokti striptizą tokiai neįprastai publikai ir, kaip kalinčios moterys reagavo į striptizo erelių pasirodymą, žiūrovai pamatys „Super L.T.“ jau šį ketvirtadienį.

Jolanta Paulauskienė seka Laimos Paksienės pėdomis – pavargo būti tik politiko žmona, dabar ji nusprendė uždianuoti didžiojoje scenoje.

Buvusio seimo pirmininko, o dabar rinkimuose pralaimėjusio Artūro Paulausko žmona Jolanta iki šiol jaukiai sėdėjo namuose, rūpinosi vyru, vaikais, gamino jiems valgį, žodžiu, buvo rūpestinga namų šeimininkė. Dabar ji uždainavo. „Super L.T.” klausia ponios Jolantos, gal iš tikrųjų jai nusibodo būti namų šeimininke, gal visuomenės dėmesio trūksta, kad į sceną patraukė. Ne paslaptis juk, kad ir ponia Laima Paksienė, nusprendusi šokiais Lietuvą priblokšti, puikiai prasisuko. Ponia Laima anuomet pasakojo, kad prieš vyro valią į „Šokių dešimtuką“ patraukė, tačiau taip išėjo, jog pati pasireklamavusi ant parketo ir Rolandą Paksą reanimavo. „Super L.T.” klausia, gal Jolanta Paulauskienė nutarė pasekti ponios Laimos pėdomis ir padėti savo vyrui Artūrui Paulauskui grįžti į politiką.

Paneigęs meilės romaną su dainininke Mia, Dovydas iš „Pikaso” „Super L.T.” pirmą kartą pristato tikrąją mylimąją.

Dainininkė Mia susitikinėja su saldžiabalsių vaikinų grupės „Pikaso” dainininku Dovydu. Tokia intriguojanti žinia pernai šmėžavo visoje spaudoje, radijuje ir televizijoje. Pora mielai pasakojo, kaip susipažino, kaip važinėja vienas pas kitą į Klaipėdą ir į Vilnių, kaip verkė vienas kitam ant peties ir net, kaip Dovydas sutaria su Mios vaiku.

Kol visi spėliojo, ar meilės romanas tikras, ar sugalvotas tik dėl savireklamos, „Pikaso“ dainininkas neištvėręs atsistojo ir išrėžė tiesą, kad kurį laiką aptarinėjami meilės reikaliukai- tik išmislas. Paaiškėjo, kad jie su Mia tik draugai, o sukurti istoriją apie tariamą romaną sugalvojo tik dėl to, kad atgimus grupei „Pikaso“ žurnalistai Dovydą atakavo klausimais, su kuo draugauja, ką myli, kiek merginų turi ir pan.

Šį kartą laidą „Super L.T.“ Dovydas pirmą kartą supažindino su savo tikrąja mylimąja, kuri buvo šalia jo ir tariamo romano su Mia metu. Niekam dar nerodęs ir nepasakojęs apie išrinktąją Živilę, Dovydas atvirai pasakoja, nenorėjęs viešai demonstruoti savo tikrų jausmų. Pora atvirai laidoje pasakoja, kaip susipažino, ar Živilė nepavyduliauja Dovydui, tituluojamam vienu geidžiamiausių vaikinų, pagaliau, kaip ji reagavo į mylimojo išgalvotą romaną su Mia ir nuolatinį tos istorijos narpliojimą viešumoje.

„Super L.T.” šį ketvirtadienį 20.05 per Lietuvos ryto televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius