Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Super L.T.“ narplioja, kiek nesantuokinių vaikų turi seimo narys L.Kernagis

Kiekvienas seimas turi savo Skirmantą Pabedinską, - tokia išvada laidos kūrėjams peršasi narpliojant buvusio dainininko, dabar seimo nario Ligito Kernagio biografiją.
Violeta Repčenkaitė-Blėdienė
Violeta Repčenkaitė-Blėdienė / Lietuvos ryto TV nuotr.
Temos: 1 Vestuvės

Įvykius sekantys tautiečiai be abejonės pamena istoriją, kuomet netikėtai buvo atrasta nesantuokinė buvusio seimo nario Skirmano Pabedinsko dukra. Jis dukros taip ir nepripažino. Klausimas, kaip elgsis Ligitas Kernagis...

„Super L.T.“ pastebėjo, kad buvęs dainorėlis seimo internetinėje svetainėje, savo biografijoje, kur turėjo nurodyti šeimyninę padėtį, įrašė, kad yra išsiskyręs. Pakalbėję su dainininkais, žurnalistai išgirdo, kad niekada negirdėjo, jog Ligitas Kernagis būtų vedęs. Regis, nieko ypatingo, bet dar nuo laukinės estrados laikų sklando gandai, kad pagarsėjęs mergišius turi nesantuokinių vaikų. Gal pažymėdamas, kad yra išsiskyręs, seimo narys norėjo nuslėpti būtent tą faktą?

Išsiaiškinti, kiek Ligitas Kernagis turi vaikų ir, ar buvo kada nors vedęs, „Super L.T.“ žurnalistai pirmiausia nurūko ten, kur jis ir gyvena- į Jonavą. Jo buvę kaimynai drąsiai prieš kameras išdėstė girdėję, kad seimo narys turėjo net ne vieną žmoną. „Super L.T.“ pavyko rasti net tris buvusias Kernagio mylimąsias. Pakalbėjus su jo buvusiomis, paaiškėjo, kad Ligitas niekada nebuvo vedęs. Negana to, jos patvirtino abejonę, jog seimo narys gali turėti ne vieną nesantuokinį vaiką. Tiesa, vienas sūnus įrašytas į parlamentaro biografiją.

Kodėl Ligitas Kernagis melavo, kad yra išsiskyręs, jeigu niekada nebuvo vedęs? Ką dar jis pamelavo rinkėjams? Į šiuos klausimus sutrikęs seimo narys atsakys „Super L.T.“ - ketvirtadienį 20.10 val. per „Lietuvos ryto televiziją“.

Tai pat laidoje- išskirtiniai kadrai iš moterų numylėtinio Radžio gimtadienio.

Vasario 14-ąją visa Lietuva šventė įsimylėjelių dieną, o štai rokiškėnai surengė sau dvigubą šventę: į vieną savo naktinių klubų pasikvietė Radžį atšvęsti kartu su dainininku jo gimtadienį. „Super L.T.“ žiūrovai be abejonės pamena, jog laidos kūrybinė komanda prieš metus surado Radžio senelį Ukrainoje ir būtent vasario 14 dieną šventė Radžio gimtadienį kartu su visa Charkovo čigonų kompanija. Ir šį kartą Radžio koncertas Rokiškyje virto tikra fiesta su pilvo šokiais ir dainomis. Įdomiausia tai, kad į naktinį klubą sugūžėjo net pensinininkai, kurie paprastai tokių vietų vengia, lyg velnio irštvos.

Pasveikinti savo numylėtinio atlėkė pagyvenusių žmonių kolektyvas “Bočiai”. Sužavėtas tokių sveikinimų, Radžis išliejo savo širdį. Laidai „Super L.T.“ jis atvirai papasakojo, kaip jam sekasi meilėje ir netgi, koks jis yra miegamajame...

Kokie mistiški ženklai persekiojo dainininkus prieš didįjį „Dainų dainos“ finalą?

Lemtingi ženklai ir keisti sapnai aplankė kone kiekvieną nacionalinio dainų konkurso finalo dalyvį. Prieš paskelbiant rezultatus, „Super L.T.“ atlikta apklausa parodė, jog viskas, kas buvo išpranašauta, keistai išsipildė. Dimos Šavrovo, grupės “69 danguje” merginos, net Donato Montvydo stilistas Kęstutis Rimdžius susidūrė su keisčiausiais košmarais. Neli Pareigytė su Ingrida Martinkėnaitė prieš finalą sapnavo tą patį sapną... Karinos mylimajam Skambinui nutrūko rožančius... Mistikos ir keistų nesusipratimų netrūko ir pačio finalo metu. Bžeskas iš įsiučio ir streso net nepajuto, kaip susipjaustė rankas. „Super L.T.“ - tikri ir tariami regėjimai iš susijaudinusių dainininkų lūpų.

Ar tiesa, kad Jeronimas Milius ir Ieva Prudnikovaitė susikukavo?

Ir kas galėjo pagalvoti, kad Jeronimas Milius sukels aplink save tokį sąmyšį, nors po nesėkmingo pasirodymo Eurovizijoje praėjo lygiai metai. Šįkart muzikantų aukštuomenė ūžia ir ošia aptarinėdama ne Jeronimo sugebėjimus scenoje, o jo asmeninį gyvenimą. „Super L.T.“ išsiaiškino, kad Milius su labai miela, bet niekam nežinoma mergaite vardu Rūta spėjo išsiskirti, o jo širdies taikiniu jau keletą mėnesių yra garsioji, dar garsesnio buvusio Kultūros ministro Prudnikovo dukra, Ieva.

Kol kas Jeronimas su Ieva viešumoje drauge nesirodo, todėl „Super L.T.“ panūdo sužinoti, ar Ieva Jeronimo dar nenori pristatyti visiems kaip teisėto kavalieriaus, o gal pačiam Miliui dar nepavyko visiškai užkariauti lietuviškosios čiulbuonėlės širdį.

„Super L.T.“ ketvirtadienį vakare per „Lietuvos ryto televiziją“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius