Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Super L.T.”: Valinskas iš Sartų lenktynių išstūmė Brazauską

„Super L.T.”, apsilankiusi garsiausiose žirgų lenktynėse, pasigedo buvusio premjero, prezidento, žodžiu, politikos mohikano Algirdo Mykolo Brazausko.
Violeta Repčenkaitė-Blėdienė
Violeta Repčenkaitė-Blėdienė / Lietuvos ryto TV nuotr.

Sartuose pasilinksminti susirinkę lietuviai nustebo, jog žadėjęs atvykti garsiausias šalies pensininkas taip ir nepasirodė.Visi šnabždėjosi, kad Brazauską šventėje užsimojo pakeisti seimo pirmininkas Arūnas Valinskas.

Piktinosi, kad nebejuokingas šoumenas iš pono Algirdo nušvilpė mėgstamiausio žirgų vadeliotojo titulą. Kaip žinia, po riaušių, vienas iš trijų valstybės pareigūnų labai pamėgo “kalbėtis” su tautiečiais. Važinėjasi po miestus ir miestelius, rėžia kalbas iš tribūnos, kaip kadaise nušalintasis prezidentas Rolandas Paksas ir tikisi atgaivinti savo žemai kritusius reitingus. Žodžiu, ir šį kartą, Sartuose, ponas Valinskas nepraleido galimybės tarp tautiečių pašmėžuoti, atrasti tiesioginį ryšį tarp arklio ir valstybės reikalų, tai yra pasireklamuoti. Tik va, kaip paaiškėjo, šventės dalyvių Valinsko „piarinė“ akcija neįtikino.

Piktinasi visi pakalbinti, kad šoumenas geriau jau į politiką nebūtų ėjęs, kad prastas iš jo seimo ir valstybės žirgo vadeliotojas. Matyt, tokias mintis išgirdęs seimo pirmininkas ir pasiūlė savo žmonai tiesiai prieš „Super L.T.” kameras: jis pabus žirgu, o ji - tą žirgą vadelios, ir pažiūrės tauta, kuris greičiau iškris...

Kol tauta dejuoja dėl vis stirpiau pilvus veržiančių diržų, „Super L.T.“ surado tuos, kurie drąsiai teigia, kad jiems krizė - nebaisi. Pakanka to, kad iš valdžios vyrų visi tik ir girdi: krizė, reikia didinti mokesčius, reikia branginti ir t.t. Ne paslaptis, kad krizės nebijo Antanas Bosas su žmona Daina. Milijonierius su žmona ne tik netaupo, bet ir mielai dovanoja vertingas dovanas. Štai vos prieš keletą dienų Bosai kartu su verslininko A. Balyko šeima parėmė Valdovų rūmus, padovanodami itin brangų, unikalų 17 amžiaus gobeleną.

„Super L.T.“ nepraleido progos pasidomėti, iš kokių pinigų taip prabangiai gyvena Antanas Bosas, kad taip drąsiai krizę ignoruoja. Tiesa, tam tikros rūšies krizės ši pora nenorėtų išgyventi, bet šiuo atveju ji nėra finansinė...

Kita „Super L.T.” herojė – gražuolė aktorė Gražina Baikštytė neseniai visus nustebino ne aimanomis, kaip sunku menininkams Lietuvoje išgyventi, o akibrokštu, kad jai nėra jokios krizės. Pasirodo, tokį arogantišką pareiškimą aktorė metė ne dėl to, kad maudosi piniguose ar turi krūvas rėmėjų, o todėl, kad Gražina visą gyvenimą jaučia savotišką krizę. Moteris prisipažino, kad būta tokių dienų, jog net neturėjo, ką padėti ant stalo. Laidos žiūrovams Gražina Baikštytės nepagailėjo patarimų, kaip išgyventi netekus pajamų šaltinio ir nepalūžti.

Dar viena garsi moteris, kuriai krizė nebaisi - seimo narė, „varguolių guodėja ir užtarėja“ tituluojama eksministrė Vilija Blinkevičiūtė. Parlamentarė neslepia, kad jai negresia badas ar skurdas, nors prisipažino naujais rūbais bei batais spintos nebedžiuginanti. „Super L.T.” pasidomėjo, kur Vilija Blinkevičiūtė išleidžia įspūdingą, kelioliką tūkstančių litų siekiantį, seimo nario atlyginimą.

Su „Super L.T.“ savo naujo gyvenimo įspūdžiais dalinasi ir dainininkė Atlanta, ilgą laiką vengusi bet kokios viešumos ir juo labiau kamerų. Dar neseniai teismų maratoną, lyg kryžiaus kelius, praėjusi jauna mama įrodė savo dukrytės tėvui, kad vaikai ne iš šventosios dvasios gimsta. Blaškymusi tarp moterų pagarsėjęs advokatas Oskaras Silevičius per tą laiką spėjo ir antros dukrytės susilaukti, tačiau alimentų už savo ir Atlantos vaiką taip ir nenori mokėti. Pati dainininkė apie buvusiojo mylimojo išsisukinėjimą kalba nenoriai, bet prisipažįsta, kad jos gyvenimas, gimus dukrytei, labai pasikeitė.

Pop scenoje ilgą laiką karaliavus Radžiui, romų tautybės gražuolės sesutės Rožė ir Luiza užsimojo pakeisti tautos numylėtinį.

„Super L.T.“ pastebėjo, kad čigonai vis labiau okupuoja Lietuvos sceną. Tokia išvada peršasi matant, jog vis daugiau romų tautybės dainininkų šmėžuoja koncertuose ir televizijos ekranuose. Neseniai žurnalistai susipažino su dar viena, iš visos širdies dainuoti scenoje trokštančia mergina, vardu Luiza. Dar tik keletą nedidelių pasirodymų turėjusi čigoniukė jau dabar linksniuojama, kaip gražiuolių gražuolė.

Pasirodo, Luiza yra ne šiaip nuo podiumo nužengusi gražuolė, o sesuo garsiosios Rožės, dalyvavusios viename dideliame muzikiniame šou. Tiesa, šį faktą Luiza uoliai stengėsi nuslėpti, kad niekas po to nekaltintų, jog karjerą darosi ant svetimo gero. Romams neįprastą modelio darbą išbandžiusi gražuolė prisipažino, kad visus uždirbtus pinigus investavo į svajonę tapti dainininke. Ir tikrai ne be reikalo - debiutui scenoje ją aprengė net pats lietuviškos mados korifėjus Juozas Statkevičius.

„Super L.T.“- ketvirtadienį 20.10 val. per „Lietuvos ryto televiziją“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius