Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Super L.T.“ išrinko žvaigždę, labiausiai nusipelniusią laužo

Pirmą naujų metų vakarą, iškart po šventinių linksmybių, „Super L.T.“ apdovanos metų geidžiamiausius ir nemylimiausius. „Kokia jūs žvaigždė, jeigu jūsų nemedžioja „Super L.T.“, – su tokiu šūkiu visą sezoną dirbusi laida ryškiausioms žvaigždėms skyrė penkis apdovanojimus.
O.Pikul (dešinėje) persišaldė naujojo „Olialia pupyčių" albumo pristatymo vakarėlio išvakarėse.
O.Pikul (dešinėje) persišaldė naujojo „Olialia pupyčių" albumo pristatymo vakarėlio išvakarėse. / „Olialia pupyčių“ nuotr.

Apdovanojimai skirti politikui, kurį tauta norėtų įmesti į laužą, labiausiai laužo nusipelniusiai žvaigždei, geidžiamiausioms garsenybėms – vyrui ir moteriai, kuriuos gerbėjai norėtų net įsitempti į lovą ir labiausiai nusipelniusiam metų atsivertimo apdovanojimo.

„Aš jus myliu“, – ištarė vienas iš įtakingiausių politikų, kuriam laidos žurnalistė skubėjo įteikti bene svarbiausią „Super L.T.“ apdovanojimą.

Neatsilikdama nuo šalies aktualijų ir politinių machinacijų „Super L.T.“ išsiaiškino, kuris politikas, pasak tautos, lyg ragana turi būti sudegintas virš laužo (žinoma, perkeltine prasme). Be užuolankų ir be baimės už atvirumą būti nubaustais, broliai lietuviai prieš kamerą rėžė viską, ką galvoja.

Su tautos nuomone sutiko ir pakalbinta šou biznio „grietinėlė“. Kuris pareigūnas atsidūrė „Super L.T.“ parako statinėje, žiūrovai sužinos jau šį penktadienį.

Kuri žvaigždė labiausiai nusipelnė laužo – Lietuvos garsenybėms buvo sunkiau atsakyti. Tarpusavy tampriai susiję dainorėliai, šokėjėliai ir šiaip „visuomenės veikėjai“ net prisiminę skandalus bijojo garsiai įvardinti nemėgstamus konkurentus. Vis dėlto į kryžminę ugnį papuolė Mia, Deivydas Zvonkus, merginų grupės „Yva“ ir „Olialia pupytės“. Kaip šoumenas prisimintas net Valinskas. Nugalėtoją šioje nemalonioje nominacijoje padėjo nustatyti gatvėje pakalbinti žmonės.

Taip pat laidoje išaiškės, kuri skaudžius nuopolius išgyvenusi žvaigždė iškovos metų atsivertimo nominaciją.

Pirmasis pretendentas į šį garbingą titulą – skandalistas Egidijus Dragūnas. Po jautrių pasisakymų apie tėvystę ir meilę „selas“ privertė nemažai žmonių pakeisti apie jį nuomonę. Panašiu atsivertimo ir prablaivėjimo keliu pasuko ir garsioji  Lietuvos popmuzikos dievaitė Džordana. Trečias kandidatas į „Super L.T.“ metų atsivertimo nominaciją – kablio dievas Gintaras Einikis. Šis įspūdingo ūgio keturiasdešimtmetis nustojo svaigintis, lankytis teismuose, išsiskyrė su gyvenimo drauge Jurgita ir jau beveik metus kasdien žaidžia krepšinį. 

Be apdovanojimų „Super L.T.“ aiškinsis, ar Laima Paksienė sutiktų dalyvauti naujame „Lietuvos ryto“ televizijos projekte. Realybės šou, kurio finale bus išrinkta „Misis Lietuva“, suintrigavo ir verslininkę Lidiją Rasutis.

Naujametinė, netikėtumų kupina „Super L.T.“ – šį penktadienį, 19.10, per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius