Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Super L.T.: Valinskienės ir Lapkauskaitės linksmybės

Nepadorūs žaidimai, apsitempus latekso drabužiais, vilioja daugybę žvaigždžių, bet Super L.T.“ tokiame vakarėlyje aptiko naujai pražydusią Valinskienę. Palikusi vyrą namie, ponia Inga botagėlių ir antrankių šou linksminosi su kitomis šokio projekto žvaigždėmis. Išvydusi „Super L.T.“ kameras, seimo narė išsigando ir sunkiai rinko žodžius, bandydama paaiškinti, koks fetišas ją vilioja labiausiai.
„Super L.T.“ vedėjai V.Repčenkaitė-Blėdienė ir J.Morkūnas
„Super L.T.“ vedėjai V.Repčenkaitė-Blėdienė ir J.Morkūnas / Lryto TV nuotr.

„Reikėjo absoliučiai daug drąsos prisiliesti“, – apie vakarėlio subtilybes pasakojo Gytis Ivanauskas, kuris apsitempęs itin seksualiais rūbais karstėsi  viename narve su Mantu Jankavičiumi. Fetišistiniams žaidimams neatsispyrė ir Natalija Zvonkė, kuri pareiškė, jog ji pati sugebėtų  suorganizuoti panašų vakarėlį .

„Aš gal pati iš savęs esu šiek tiek fetišas“, – paslaptingai šnabždėjo dėmesio trūkumu pasižyminti  Natalija.

„Super L.T.“ aiškinasi, ar tiesa, jog „Mokinukių“, o dabar jau ir „Studenčių“ prodiuserė suka romaną su auklėtiniu Pauliumi.

Į sūnus tinkantis jaunas dainorėlis griežtosios prodiuserės rankose atsidūrė prieš porą metų. Anot Laimos Lapkauskaitės, gražus, protingas ir talentingas vaikinas pretenduoja į didžiulės žvaigždės statusą. Kol jaunuolis skinasi kelią į pripažinimą ir neregėtą šlovę, aiškėja vis įdomesnės jo ir prodiuserės bendros veiklos detalės. Poniai Laimai kartu su Pauliumi išvykus atostogų į Egiptą, marijampoliečiai pradėjo garsiai piktintis, jog prodiuserė su auklėtiniu užmezgė romaną. Anot mažo miestelio kaimynų, Lapkauskaitė su ugdytiniu ne tik ilsisi šiltuose kraštuose, bet su juo susitikinėja ir naktimis.

Sportuoti ar apsinuoginti prieš visą Lietuvą? Septynkovininkę Viktoriją Žemaitytę vilioja ir viena, ir kita. Gražus treniruotas kūnas, šviesūs plaukai, vylingas rudų akių žvilgsnis... Tai labai seksualu,- nusprendė sportininkės mama ir nusiuntė dukters nuotraukas į „Olialia mergaičių“ atranką. „Super L.T.“ žurnalistams Žemaitytė sutiko atskleisti – ar pasirinks sportą, ar  lengvesnį uždarbį prieš fotografo objektyvą...

Taip pat „Super L.T.“: vieša Arūno Sakalausko atgaila. Po išgertuvių, kurios baigėsi devyniais apdaužytais automobiliais, tautiečių mylimas aktorius pareiškė, jog pasiekė dugną. „Taigi, ką tu sakysi teisėjai, kad aš teisus? Juk aš važiavau, ne ji“, – sako keturių tūkstančių litų baudą gavęs Arūnas. Jau anksčiau nuo priklausomybės svaigalams gydęsis aktorius, tvirtina nebeturįs pinigų nei baudai, nei degtinei. Aktorius guodžiasi vien tuom, jog ištikimi draugai nuo jo nenusisuko ir bando visomis išgalėmis padėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius