-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Supermodelis Kristina Tučkutė: „Laimėjau gyvenimo loterijoje!“

Viena sėkmingiausių ir garsiausių modelių pasaulyje Kristina Tučkutė jau pirmadienio vakarą TV3 gyvenimo būdo žurnalo „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovams atskleis visas mados pasaulio puses.
Kristina Tučkutė
Kristina Tučkutė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Pradėjusi karjerą vos 14 metų, vėliau ji dirbo su bene visais garsiausiais dizaineriais bei mados namais. „Kai pirmą kartą atskridau į Paryžių, buvau nei anglų, nei prancūzų kalbos nemokanti mokinė“, – stovėdama prie garsiojo Eifelio bokšto laidos kūrėjui Edvardui Žičkui pasakos garsi gražuolė.

Modelio karjeros aukštumų pasiekusi kątik gimtadienį atšventusi lietuvė nori pakviesti į jos žodžius geriau įsiklausyti jaunų merginų mamas. Kodėl nederėtų aklai pulti į spindinčią ir didžiules galimybes žadančią mados industriją? „Kartais tai – laukinės džiunglės su gausybe pavojų ir nerašytų taisyklių“, – sako K.Tučkutė, prieš kelias dienas atšventusi 30-ąjį jubiliejų.

Iš pradžių nieko blogo neįtariau, bet jis vis ragino daugiau atskleisti nuogo kūno, nusimesti vieną drabužėlį po kito, atsipalaiduoti. Tada jis pradėjo mane liesti.

„Dar buvau labai jauna, kai agentūra vėlyvą vakarą nusiuntė pas vieną garsų prancūzų fotografą. Iš pradžių nieko blogo neįtariau, bet jis vis ragino daugiau atskleisti nuogo kūno, nusimesti vieną drabužėlį po kito, atsipalaiduoti. Tada jis pradėjo mane liesti. Aš sugriebiau fotoaparatą, atidariau jį ir pamačiau, kad nėra juostos. Tai buvo šimtaprocentinės pinklės“, – pasakodama per karjerą jai pačiai nutikusius nemalonius dalykus, šiandien laidos herojė nori įspėti pradedančias manekenes apie tykančius pavojus.

Kaip bendraklasių patyčias patyrusiai klaipėdietei iš mokyklos suolo pavyko patekti ant garsiausių pasaulio podiumų? Kodėl modelio karjeros aukštumų pasiekusi ir įspūdingus honorarus gaudavusi lietuvė panoro sprukti į Niujorką? Ir kaip lemtinga pažintis Amerikoje dar sykį pakeitė jos gyvenimą?

Šiandien K.Tučkutė yra ne tik viena garsiausių, bet ir viena sėkmingiausių lietuvių, dirbančių mados pasaulyje. Tiesa, kur kas didesniu savo pasiekimu ji laiko pusketvirtų metų dukrą Sašą. Pastaraisiais metais vis daugiau būnanti Vilniuje, nei Paryžiuje ar Niujorke, gražuolė čia yra įsikūrusi su dukra ir keturiolika metų vyresniu mylimuoju – kanadiečių verslininku Patrice Romulu. Atsidūrusi greta kilmingos šeimos atstovo ir sėkmingus dujų bei naftos verslus už Atlanto turinčio vyro, ji nė neketina užsidaryti namie ir visai netrukus žada padaryti perversmą grožio industrijoje.

Stulbinanti lietuvės sėkmės istorija – jau šį vakarą 20.00 val. laidoje „Gyvenimas yra gražus“ per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius