-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Supertorte“ V.Katunskytė prisipažino: „Kaip užgulčiau kokį tėtuką, neatsikeltų dvi paras“

Filmuojant ketvirtąją LNK „Supertorto“ laidą studijoje buvo taip triukšminga, kad laidos vedėjas Algis Ramanauskas nesusilaikęs drėbtelėjo, kad merginos dūzgia kaip musės ant pyrago. Merginas taip įaudrino itin pikantiškos laidos temos: „Ji moka už vyrus“ ir „Ji nepasigėdytų apsinuoginti viešai“.
V.Katunskytė ir A.Ramanauskas
V.Katunskytė ir A.Ramanauskas / LNK nuotr.

Pastarąją temą nagrinėti ir reitinguoti laidos dalyves iškviesta dainininkė Vitalija Katunskytė šmaikštumu nenusileido laidos vedėjui. Išgirdęs, kad Vitalija sau skiria garbingą žemą vietą, Algis Ramanauskas paaiškino, kad dainininkė dabar nebenori apsinuoginti, nes anksčiau tai darydavo ypač dažnai. „Taip, Algi, jūs čia teisingai pastebėjote. Aš anksčiau visai nekompleksuodavau. Nusimetu rūbus, visi ploja, kaifuoja, ovacijos didžiausios“, – intrigavo humoro laidos „Laba diena“ dalyvė V.Katunskytė.

Netrukus įsilinksminusi dainininkė ėmė deklamuoti ketureilius, kurie netgi Algiui Ramanauskui nepasirodė padorūs. Tačiau didžiausia juoko dozė lauks vėliau, kai paaiškės, kokią vietą Vitalijai skirs gatvėje apklausti vyrai. Išgirdusi vieno iš vyrų komentarą, kad jos apvalumai per dideli, V.Katunskytė liepė turėti kantrybės, nes kaip tik dabar juos ir mažina. „Vaikeli, kaip užgulčiau kokį tėtuką, tai neatsikeltų dvi paras“, – kvatojo ponia Vitalija, kitoje laidos temoje paaiškinusi, kad jai nebūtų gėda mokėti už gerą vyrą.

Be ponios Vitalijos ketvirtojoje „Supertorto“ laidoje linksminsis dainininkės Rasa Kaušiūtė, Eglija Vaitkevičė, Baiba Skurstene, aktorė Kristina Savickytė-Damanskienė, „Misis Lietuva 2001“ Ilona Penkauskienė, įvairių TV projektų dalyvė Lidija Rasutis, buvusi „gelbėtoja“ Neringa Mažeikienė, šokėja Jurgita Česnavičiūtė ir Alano Chošnau draugė bei vadybininkė Aida Žiliūtė.

Kaip visuomet linksmas ir šmaikštus „Supertortas“ – ketvirtadienį 20.45 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius