Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susipažinusios TV3 „Šeimų dainų“ šeimynos stos į pirmą muzikinę kovą

Praeitą savaitę naujojo TV3 projekto „Šeimų dainos“ dalyviai susirinko į bendrą repeticiją ir susipažino ne tik su konkurentais, bet ir su televizine aplinka. Į svečius atvykusios šeimos nepamiršo laidos kūrėjų palepinti lauktuvėmis, todėl pirmoji šeimynų pažintis priminė jaukų giminės susibūrimą.
„Šeimų dainų“ susitikimas
„Šeimų dainų“ susitikimas / TV3 nuotr.
Temos: 2 Neringa TV3

„Pirmas visų susitikimas atrodė tarsi giminės susiėjimas. Visos šeimynos pasirūpino vaišėmis ir lauktuvėmis – vieni atsivežė keptos duonos su lašinukais, kiti – didžiausius šakočius. Šeimos ne tik susipažino, bet ir turėjo progą įvertinti konkurentus“, – pasakoja projekto „Šeimų dainos“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Naujame projekte mesti iššūkį pasiryžusios šeimos skirtingos ne tik sudėtimi, bet ir muzikine patirtimi. Dalis dainininkų jau yra koncertavę publikai, todėl su gyvu, jiems akompanuojančiu ansambliu dainavo atsipalaidavę ir skubėjo dėstyti techninius reikalavimus aptarnaujančiam personalui, o štai kiti – šiek tiek išsigandę į rankas ėmė mikrofonus  ir ilgai su kūrybine grupe diskutavo dėl dainų, muzikos ir kitų pasirinkimų.

„Šiame šou šeimoms scenoje padės puiki gyvos muzikos grupė. Projekte nusprendusioms dalyvauti šeimynoms teks dainuoti gyvai, dėl to užkulisiuose sklando nerimas – visi nori pasirodyti kuo geriau. Muzikinį išsilavinimą turintys dalyviai jaučiasi pakankamai tvirtai, tačiau mėgėjai taip pat nenusileidžia, neabejojam, kad žiūrovai vertins ne tik balsus, bet ir kūrybą“, – sako Neringa.

Jau šį pirmadienį pirmosios šeimos stos prieš televizijos kameras, o jų pasirodymus TV3 žiūrovai įvertinti galės ir tiesiogiai balsuoti bus raginami ateinantį šeštadienį, balandžio 3 dieną, 19.00 val.

„Savaitgalį naujame projekte dalyvaujančios šeimynos iš visos Lietuvos išklausė pirmuosius projekto organizatorių  patarimus. Dalyviai ne tik vaišinosi, bendravo, bet ir turėjo progą susipažinti su Kauno miestu, kuriame nuo šiol teks praleisti ne tiek jau ir mažai laiko. Kaip tik čia šį kartą rinksis šeimos filmuotis ‚Šeimų dainų‘ laidoje. Jų laukia nauja patirtis – grimas, šukuosenos, scenos jaudulys ir komisijos vertinimai, o TV3 muzikinių projektų gerbėjų jau šį šeštadienį lauks ypač šilti giminių, bičiulių ir artimųjų ansamblių sukurti pasirodymai. Išsirinkite savo favoritus ir balsuokite rinkdami dainingiausią šalies šeimą“, – ragina „Šeimų dainų“ kūrėjai.

„Šeimų dainų“ pirmieji pasirodymai – jau šį šeštadienį, balandžio 3 dieną, 19.00 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius