Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susitikinėti su jaunesniu vyru nėra blogai

Jeigu moteris draugauja su jaunesniu vyru, tai laikoma gėda ir netinkamu elgesiu. Visuomenė moko, kad moterys turi būti su kažkuo, kas būtų vyresnis. Šiandien sužinosite, kodėl verta susitikinėti su jaunesniu vyru.
Pasimatymas
Pasimatymas / Photos.com nuotr.

1. Abipusė trauka

Abipusė trauka yra iš tikrųjų svarbi, todėl jei jums patinka jaunesnis vyras, o jūs jam, tuomet viskas puiku. Fiziniai jausmai yra natūralus dalykas, to gėdytis nereikėtų, netgi jei vyras yra jaunesnis.

2. Karštas romanas

Kartais gyvenime trūksta aštrių prieskonių, o jaunesnis vyras gali jums tai suteikti, tad kodėl ne?

3. Kartų pažiūrų skirtumas

Priklausomai nuo amžiaus skirtumo kartais gali išryškėti kartų pažiūrų skirtumas. Nelaikykite to blogu dalyku – galvokite apie tai, kaip apie patirtį, per kurią gyvenimui suteiksite naujų spalvų. Be to, jūs tikrai nesate tokia sena, kokia save laikote.

4. Ryšys

Jei su jaunesniu vaikinu užmezgėte stiprų ryšį, nesipriešinkite jam. Šį ryšį priimkite kaip ženklą, kad taip ir turėjo būti.

5. Ugnis

Rasti ką nors, kas derėtų prie jūsų unikalios asmenybės, gali tapti tikru iššūkiu. Jeigu susiduriate su ponu Skirtuoju, netgi jei jis keleriais metais jaunesnis, tai yra gerai.

6. Pokalbiai, pilni energijos

Kartais sunku rasti žmogų, su kuriuo būtų galima pakalbėti apie gilesnius dalykus. Jeigu jūsų jaunesnis vaikinas intelektualų pokalbį sugeba palaikyti valandų valandas, tuomet jis tikrai yra lygus pašnekovas.

7. Žvaigždės tai irgi daro

Jeigu negyvenate kur nors Aliaskoje, urve, tuomet tikrai žinote, kad Demi Moore susituokusi su Ashtonu Kutcheriu, o Mariah Carey – su Nicku Cannonu. Žvaigždžių pasaulis pilnas tokių porų pavyzdžių, vienas garsiausių – Madonna ir jos mylimasis Jesusas Luzas.

Nėra laiko abejonėms, laikas veikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius