Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Susižadėjo „Kelyje į žvaigždes“ išgarsėjusi Agnė Petravičienė: „Tai tikrai ne Radžis“

Buvusi „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Agnė Petravičienė (41 m.) verčia naują gyvenimo lapą. Po dviejų nelaimingų santuokų moteris džiaugiasi naujais jausmais ir nauju statusu – ji susižadėjo.
Andrius Rimiškis ir Agnė Petravičienė
Andrius Rimiškis ir Agnė Petravičienė / „Scanpix“ nuotr.

Apie sužadėtuves A.Petravičienė pranešė socialiniame tinkle, įsikėlusi nuotrauką su didžiuliu žiedu. Savo sekėjams moteris pranešė lemtingą klausimą išgirdusi rugsėjo 30-ąją.

„Taip, galite sveikinti“, – 15min žinią patvirtino moteris.

Vis dėlto muzikiniame projekte išgarsėjusi A.Petravičienė niekada nebuvo linkusi atvirauti apie asmeninį gyvenimą, todėl daugžodžiauti apie naują mylimąjį nepanoro.

„Leistis į smulkmenas nenoriu, nes, kaip žinia, savo vyrų niekada netempiau į eterį. Nesu iš tų moterų, kur tik susirado berną, jau iš karto rodo. Jis nėra viešas žmogus, tad tik vieną galiu pasakyti – jis tikrai ne Radžis“, – juokėsi A.Petravičienė.

Atvirai pasakoti apie jausmus moteris nenori ir dėl skaudžių gyvenimo pamokų. Kaip pati sako, po dviejų skyrybų išmokusi, kad gali nutikti visko. Vis dėlto dabar savo širdies draugui komplimentų negaili.

„Ne kartą tų piršlių buvo, tai jeigu jau pasakiau „taip“, vadinasi, kad žmogus atitinka mano atrankos kriterijus. Kurie, neslėpsiu, yra labai aukšti. Po dviejų santuokų kartelė kyla, o nesileidžia“, – 15min sakė moteris.

Primename, kad 2016-aisiais metais Agnės Petravičienės laukė nuožmus teismo procesas skyrybų byloje.

Šiuo metu Alytaus miesto bibliotekos direktoriaus pavaduotoja dirbanti A.Petravičienė kovojo su neįgaliu tapusio vyro mama dėl prieš santuoką įsigyto turto.

15min primena, kad alytiškė A.Petravičienė tapo įžymybe nuo 2006 metų spalio 7-osios iki gruodžio 30-osios per LNK televiziją transliuoto realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ metu.

Tais pačiais metais moteris baigė tuometį Vilniaus pedagoginį universitetą, tačiau vėliau Alytuje įsidarbino bibliotekininke.

Darbe užsimezgė jos tarnybinis romanas su dabartiniu vyru, kurį pakirto liga. Verslininkas ir visuomenės veikėjas Dainius M. paskatino Agnę siekti politikės karjeros – 2011 m. ji buvo tapusi Alytaus rajono savivaldybės tarybos nare.

VIDEO: Agnė Petravičienė - Gal

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius