Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šv.Bartolomėjaus saloje – dizainerės Aušros Haglund vestuvės: ištekėjo už prancūzų futbolo trenerio

Kad jau šie metai visiškai apvertė dizainerės Aušros Haglund gyvenimą, juos ji nusprendė užbaigti įspūdinga kulminacija – vestuvėmis. Likus dienai iki savo 54-ojo gimtadienio Šv.Bartolomėjaus saloje ji ištekėjo už mylimojo prancūzo Aimé Delvalio (60).
Aušra Haglund su sūnumi Gabrieliu Žvirbliu (kairėje) ir Aimé Delvaliu
Aušra Haglund ir Aimé Delvalis / Asmeninio albumo nuotr.

Aušra Haglund į kiekvieną mestą gyvenimo nuotykį neria stačia galva. O kaip gi kitaip, kai jos visi drąsūs sprendimai pasiteisina su kaupu.

Per metus visiškai naują gyvenimą susikūrusi Šv.Bartolomėjaus saloje, gruodžio 28-ąją ten galutinai įsitvirtino.

O įtvirtino ją čia ne tik didžiulis troškimas užauginus vaikus pradėti gyvenimą tik sau, bet ir netikėtai kelyje pasimaišiusi meilė. Tokia stipri, nuoširdi ir tikra, kad nereikėjo ilgo laiko suprasti, kad jau metas ir vestuvėms.

Asmeninio albumo nuotr./Aušra Haglund su sūnumi Gabrieliu Žvirbliu
Asmeninio albumo nuotr./Aušra Haglund su sūnumi Gabrieliu Žvirbliu

Iš Lietuvos atvykus dviem Aušros vaikams Gabrieliui ir Melani, iš Prancūzijos – Aimé giminei, artimųjų akivaizdoje penktadienį pora vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

Ir nors jie net metų drauge neskaičiuoja, tačiau laukti ilgiau sako nebuvo ko.

„Jau anksčiau buvome kalbėję apie tai, ar mes tikrai norime gyventi susimetę, jis manęs klausė, ar man santuoka yra svarbu. Iš tiesų, man tai yra labai svarbu. Kai šiaip gyveni su vyru, apima jausmas, kad viskas ne iki galo nuoširdu, žinai, kad bet kada gali atsistoti ir išeiti, nes neturi jokių įsipareigojimų. Bet tai yra ne man. Gyvenimas susimetus yra ne man“, – dar anksčiau 15min tikino A.Haglund.

Šventė čia tęsis tikrai bent dvi dienas – jau kitą dieną po tuoktuvių, gruodžio 29-ąją Aušra švęs savo 54-ąjį gimtadienį.

Asmeninio albumo nuotr./Aušra Haglund ir Aimé Delvalis
Asmeninio albumo nuotr./Aušra Haglund ir Aimé Delvalis

Išvažiavo gyventi į JAV, atsidūrė – Šv.Bartolomėjaus saloje

Praėjusiais metais naujo gyventi į JAV išvažiavusi kurti Aušra Haglund, po keletos mėnesių išvyko trumpų atostogų į Šv.Bartolomėjaus salą. Netikėtai ji nusprendė naująjį etapą visgi pradėti būtent čia ir pasilikti. „Nors Niujorkas ir labai daug duoda, bet iš tavęs atima viską“, – prisipažino ji.

Apsvaiginta egzotiškos gamtos, šilto oro, jos galutinai širdis salai atiteko po to, kai ji sutiko prancūzą Aimé Delvalį (60). Jis – futbolo treneris ir teisėjas bei savo apželdinimo įmonę turintis vyras.

„Uždaviau sau klausimą – o kam aš dar turiu bandyti, ieškoti, tempti gumą? Su Aimé viskas išėjo labai greitai, susipažinę, mes netrukus kartu ir apsigyvenome. Viskas buvo taip natūraliai! Toks jausmas, kad šis žmogus su manimi buvo visą gyvenimą“, – tikino Aušra.

Susižadėjo du kartus

Aušros ir Aimé sužadėtuvės įvyko rugsėjo mėnesį. Netikėtai, bet taip linksmai... Kaip ir jųdviejų kiekviena diena.

„Jis turi be proto gerą humoro jausmą, kurį turiu ir aš. Mes labai daug juokiamės. Visa tai, su kuo susiduriame, paverčiame pokštais.

Vieną sekmadienį, besiruošiant į pliažą, jis priėjo ir man į ausį pasakė, kad nori su manimi praleisti visą savo gyvenimą. Atkišusi ranką paklausiau, kur mano žiedelis. Jis nesutriko, surado auksinę dovanų juostelę ir užrišo man ant piršto. Aš padariau tą patį ir pasakiau: visada tavo“, – juokdamasi prisiminė Aušra.

Į šį iš pirmo žvilgsnio abiem tik juoką keliantį žaidimą jiedu įsisuko visai dienai. „Atvykę į pliažą, užsisakėme rožinio šampano. Kadangi sala yra maža, Aimé čia yra žinomas dėl savo darbo, tad baro darbuotojai, pamatę juosteles ant mūsų pirštų, paklausė, ką jos reiškia. Jis atsakė: mes susižadėjome! Baras ėmė mus vaišinti, mes ėmėme švęsti sužadėtuves, kurios iš tiesų buvo pokštas“, – šypsojosi kūrėja.

Visai netrukus A.Haglund išvyko penkioms savaitėms atostogų į Lietuvą. O grįžusi namo, pas mylimąjį, rugsėjo 15-ąją ji sulaukė dar vienų sužadėtuvių. Bet šįkart – jau visiškai rimtų.

„Jis priklaupė ant kelio, ištiesė žiedą su deimantais ir paprašė būti jo žmona“, – stebuklingąją akimirką prisiminė Aušra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius