-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonės apie savo džiazo klubą atsisakęs Sasha Song: „Supratau, kad muzika man svarbesnė“

Kiek daugiau kaip prieš metus sostinę apskriejo žinia – dainininkas Dima Šavrovas (29), geriau pažįstamas kaip Sasha Song, atidarė savo džiazo klubą, tačiau vos daugiau kaip pusmetį gyvavusi vieta užvėrė duris vasarai, o vėliau ir apskritai nebeatsidarė. Dabar toje pačioje vietoje veikia restoranas „Vingriai“, o atlikėjo Sashos Song vardo neliko nė kvapo.
Sasha Song
Sasha Song / Luko Balandžio nuotr.

Portalui Žmonės.lt dainininkas pasakojo apie sprendimą atsisakyti savo džiazo klubo niekam nepasakojęs todėl, kad niekas jo ir neklausė. „Nusprendžiau pasitraukti iš šios veiklos, siūliau klubo bendrasavininkiui tęsti darbą, bet jis nebenorėjo. Dėl to nutarėme viską nutraukti. Kai buvo džiazo klubas, neturėjau laiko užsiimti muzika, o asmeninį gyvenimą leisti teko tame bare. Tai buvo smagus laikas, turėjau savo barą, visada to norėjau, bet supratau, kad muzika – man svarbesnė“, – sakė Sasha Song, tikindamas, kad gero pusmečio užteko, kad jis gerai suprastų savo gyvenimo prioritetus.

Dainininkas prisipažino, kad atidarydamas džiazo klubą norėjo kuriam laikui padaryti pertrauką nuo muzikinės veiklos. „Išleidau daug dainų ir norėjosi pailsėti, norėjosi kitokio darbo. Ir žmonės nuo manęs pailsėjo, todėl dabar pasitinka pasiilgę“, – šypsojosi Sasha Song.

Jis prisipažino iš pradžių barą uždaręs tik vasarai – mat šiltuoju metų laiku laukė daug koncertų pajūryje, tačiau vėliau ryžęsis atsisakyti jo galutinai. „Nelaikau to nesėkme. Viskas buvo gerai. Nesu iš tų žmonių, kurie meta pradėtus darbus, na, nebent jie būtų visai beviltiški... Šįkart taip nebuvo, mums tikrai sekėsi. Žmonės ateidavo, trečiadieniais jau buvo užsakyti staliukai savaitgaliui. Tiesiog galutinai nusprendžiau, kad muzika man pirmoje vietoje. Manau, kad antrąsyk jau baro nebeatidaryčiau, ten tiek popierizmo – baisu, geriau kursiu muziką“, – linksmai kalbėjo dainininkas.

Luko Balandžio nuotr./Anksčiau aio restorano vietoje buvo Sashos Song džiazo klubas
Luko Balandžio nuotr./Anksčiau šio restorano vietoje buvo Sashos Song džiazo klubas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius