Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonių mergina Vijolė Pakalkaitė užpavydėjo Gretai Lebedevai stangraus pilvo preso

Lietuvos svajonių merginos patarėja tapusi Greta Lebedeva konkurso finalistę Vijolę Pakalkaitę pakvietė į savąją meką – sporto klubą. Vos tik išvydus fitneso čempionę, profesionalios šokėjos V.Pakalkaitės žvilgsnis užfiksavo ištreniruotą, nepiekaištingą G. Lebedevos pilvo presą.
Vijolė Pakalkaitė
Vijolė Pakalkaitė / Konkurso rengėjų nuotr.

G.Lebedeva savo mokinei gerų žodžių taip pat nešykštėjo: „Labai simpatiška panelė, aš ją iš karto pastebėjau. Man patinka tamsios, ryškios merginos. Net kelis kartus pagalvojau, kad jos figūra gražesnė nei mano.  Jai galbūt tik šiek tiek reikėtų padirbėti stiprinant pilvo presą“.

„Esu labai patenkinta savimi, savo kūnu, tačiau vieną vietą tikrai norėčiau pastangrinti. Būtų labai gražu turėti išryškintą, stangrų pilvo presą – tokį, kokį turi Greta. Kai buvome susitikusios, ji man parodė keletą pratimų pilvo presui, užpakaliukui stangrinti, davė kelis naudingus patarimus, kaip pasiekti norimą rezultatą“, – sako pirmą kartą treniruoklių salėje sportavusi V.Pakalkaitė.

Pasak vienerius metus pofesionaliame sporte besisukančios gražuolės G.Lebedevos, pradedančiai sportuoti Vijolei užtektų sporto klube apsilankyti 3-4 kartus per savaitę, juolab, kad jai nemažas fizinis krūvis tenka ir šokių aikštelėje. Jei norisi greitesnio rezultato, sportą reikėtų derinti su mityba. G.Lebedeva pirmosioms fitneso varžyboms sugebėjo pasiruošti per pusę metų.

 „Anksčiau teko lankyti aerobiką, kartą pabandžiau ir „užsikabinau“, tačiau dabar visą savo energiją išeikvoju šokių aikštelėje. Visgi, manau, jei pradėčiau sportuoti sporto klube, man patiktų ir neįsivaizduočiau gyvenimo be treniruotės treniruoklių salėje taip pat, kaip ir dabar neįsivaizduoju jo be šokių“, – tikina ne vienerius metus šokanti ir tobulomis kūno formomis klubo lankytojus džiuginanti konkurso finalistė.   

„Kai esi jauna, dailią figūrą išlaikyti yra kur kas paprasčiau. Aš taip pat būdama 18 metų be didelių pastangų turėjau tobulas kūno linijas, tačiau laikui bėgant keičiasi maisto medžiagų apykaita, keičiasi ir kūnas. Reikia skirti daugiau laiko jo piežiūrai, reikia būti aktyviai, o sportas turi tapti gyvenimo būdu“, – įsitikinusi G.Lebedeva.  

Greta Lebedeva
Greta Lebedeva

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius