Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sveika, Neringa!“ festivalio kulminacija: Juodkrantėje skambėjo Andriaus Mamontovo dainos

Nuo penktadienio vakaro Juodkrantėje vyksta vasaros sezono atidarymą skelbiantis festivalis „Sveika, Neringa!“. Aktyvaus laisvalaikio ir muzikos šeimų šventė šiemet kvietė pajūrio gyventojus ir svečius ne tik aktyviai dalyvauti sportinėse rungtyse, bet ir mėgautis ryškiausių Lietuvos žvaigždžių koncertais.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Viganto Ovadnevo nuotr.
Temos: 2 Neringa Juodkrantė

Šeštadienio vakarą vyko mylimiausio visų laikų atlikėjo Andriaus Mamontovo koncertas. Lietus neišgąsdino dainininko gerbėjų, kurie mėgavosi žinomiausiomis ir naujomis legendinio atlikėjo dainomis. Juodkrantėje nuskambėjo ir naujausias, po penkerių metų pertraukos išleistas, A.Mamontovo kūrinys „Nesvarbu“.

Į nemokamą koncertą pajūrio gyventojai ir svečiai sugužėjo po aktyvios dienos. Buvo galima dalyvauti pėsčiųjų žygyje su Vlada Musvydaite, „Daugiau nei mama“ bėgime su vaikiškais vežimėliais su Inga Žuolyte, orientacinėse varžybose „Olifėjos“ taurei laimėti, vaikų ir suaugusiųjų plaukimo pamokoje, teniso, tinklinio varžybose, jogos treniruotėje ir daugybėje kitų užsiėmimų, rungčių bei varžybų.

Festivalio svečiams savo veiklą pristatė pasieniečiai bei pasieniečių kinologai, vaikai ir suaugusieji dalyvavo plaukimo pamokoje. Po A.Mamontovo koncerto marias nuspalvins naktinė laivų flotilė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius