Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventinės Jurginių nuotaikos neišsklaidė net dingusi elektra!

Jau šį ketvirtadienį, balandžio 23 dieną, 19.15 val. TV3 savo žiūrovams pristatys išskirtinį vardinių ciklo koncertą, skirtą visiems Jurgiams ir Jurgitoms – „Švenčiame vardines: Jurginės“.
Violeta ir Raimondas
Violeta ir Raimondas / TV3 nuotr.
Temos: 1 Jurginės

Šventiniame TV3 koncerte žiūrovus su pagoniškomis tradicijomis supažindins Raimondas Šilanskas ir Violeta Mičiulienė. Ketvirtadienio vakarą netrūks smagių dainų, kurias varduvininkams dovanos Mantas, „69 danguje“, „Sadūnai“, P. Meškėla su O. Vyšniausku, I. Starošaitė, Ž. Žvagulis, E. Sipavičius, „Patruliai“, Eva ir net pats humoristas Zakarauskas.

Renginio prodiuserė Jurga Pukenytė džiaugiasi smagiu, gera nuotaika pulsuojančiu Jurginių koncertu. Ji sako, kad filmavimo metu buvo tikrai linksma ir juoko kupina atmosfera, praneša TV3.

„Iš tikrųjų filmuojant Jurgines neišvengėm ir kuriozų – buvo dingusi elektra, ir ne dešimčiai minučių, o net pusantros valandos. Mums tas laikas neprailgo. Ir nors darbai visiškai sustojo, uždarė net vietos kavinę, atmosfera buvo tokia gera, kad besitrindami koridoriuose žmonės prisigalvojo pramogų ir juokų“, – Jurginių užkulisius atskleidžia J. Pukenytė.

Viso renginio metu TV3 žiūrovus džiugins specialiai Jurginių koncertui atgijęs šventasis Jurgis, jojantis ant žirgo ir kovojantis su blogio simboliu – drakonu. Ar pavyks mistiniam šarvuočiui Jurgiui nugalėti nuodingąjį drakoną – TV3 žiūrovai sužinos jau šį ketvirtadienį 19.15 val.

Laidoje netrūks ir žymių Lietuvos Jurgių: renginyje sau dainos užsiprašys lakūnas Jurgis Kairys, netikėtą vaidmenį gaus Jurgis Damaševičius, o proginę dainą visoms Jurgoms ir Jurgitoms dovanos Jurgis Bruzga. Renginio vedėja Violeta prisipažins, kad yra be proto įsimylėjusi vieną Jurgį ir prašys sapnų aiškintojos, rašytojos Ritos Banienės pagalbos. Patarimų, kaip prisivilioti Jurgį ir ne tik jį, TV3 žiūrovai išgirs šventiniame Jurginių koncerte.

Smagiausios pavasario dainos, linksmos pagoniškos tradicijos ir juokingiausi pokštai –išskirtiniame koncerte „Švenčiame vardines: Jurginės“ jau šį ketvirtadienį, 19.15 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius